reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anabuba a ile płacisz za tą linee????
ja też muszę w sz-nie gdześ dobr ciuchland znaleź bo dzieciaki rosną expresowo a tu wiosna tuż tuż............................:tak:pomyślała malinka o wiośnie klnąc pod nosem padający śnieg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dobrze ze mamy u nas w Mrozach 2ciucholandy z angielskimi ciuchami to za grosze mozna kupic dobrej jakosci rzeczy:-)

U nas tez jest taki jeden sklep prawie pod moim domem:tak::tak::tak:No i ciuszki maja calkiem fajne;-):-)

A ja siedze o zimnie ,bez gazu i cieplej wody:no:Ci co nam wystawiali licznik na zewnatrz cos spartolili ze lecial gaz no i teraz naprawiaja:wściekła/y::angry:brrrr:wściekła/y:.A mi juz okna zaparowaly z zimna:szok:

U nas tez jest taki jeden sklep prawie pod moim domem:tak::tak::tak:No i ciuszki maja calkiem fajne;-):-)

A ja siedze o zimnie ,bez gazu i cieplej wody:no:Ci co nam wystawiali licznik na zewnatrz cos spartolili ze lecial gaz no i teraz naprawiaja:wściekła/y::angry:brrrr:wściekła/y:.A mi juz okna zaparowaly z zimna:szok:

Brrr, współczuję. Nie ma jak fachowcy:wściekła/y: Ja to mam parę przeżyć z partaczami. Jedni np postawili mi krzywą ścianę w łazience:wściekła/y: A myśleli, że głupia baba nie zauważy, a ja im kazałam stawiać od nowa, ale byli w szoku:rofl2:

U mnie jest fajny lumpex, tylko że trzeba pokonać 1,5 piętra po schodach do niego:no: Więc rzadko tam zaglądam z Helena i z wózkiem. Ale ciuszki maja fajne.

malinka ja pierwszy raz słyszę o takiej stronce internetowej,nigdy nic tam nie kupowałam,jeśli chodzi o kupowanie to siedzę tylko na allegro :-) dużo kupuje i sprzedaje również :tak::tak::tak:

A jeśli chodzi o Lineę to u mnie kosztuje 29,60.

Oliwka śpi już 2 godz:-) , ja też się zdrzemnęłam na godzinkę i teraz o wiele lepiej sie czuję.

czesc babeczki

My wrocilysmy ze sniadanka po obiedzie:-D:-D
Bylo bardzo milutko i pyszne jedzonko
Laura teraz spi a ja ugotowalam zupke i sprzatnelam.Dzis prasowanko:baffled: ale to wieczorkiem jak Lala wstanie biore ja na podworko zeby sie wygonila:)

A kotra rodzila z facetem??Ja oczywiscie tak :) i w Naszym przypadku byla to wielka przygoda ktora moj lubi wspominac na imprezach Jest dumny ze ze mna rodzil:rofl2:

Witam nowa mamusie na forum!

reklama
Do góry