reklama
dowikla ja to jestem maniaczka allegro,też ciagle Oliwce tam cos kupuje,i nie raz za 1zł czy do 5zł kupiłam super ciuszki
Ja tez jestem allegromaniaczka.A potem szaf nie moge zamknacAle tez duzo ciuszkow po nich udaje mi sie sprzedac
Ja tez jestem allegromaniaczka.A potem szaf nie moge zamknacAle tez duzo ciuszkow po nich udaje mi sie sprzedac
Dowikla ja też sprzedaje,wczoraj też byłąm na poczcie sprzedałam swoja bluzkę a jutro też ide nadać paczkę-sprzedałąm spodnie jeansy.Interesik się kręci
jestem juz dziewczyny
kurcze ale ten czas leci normalnie masakra
wlasnie skonczylam farbowac sobie wlosy :-)
heh teraz to ja tak samo maniaczka allegrowa - tym bardziej ze jak robie tipsy to teraz kupuje co chwile jakies pierdoly na te paznokcie a na stoliku juz powoli nie ma miejsca kiedys czesto kupowalam malemu - niedawno to sobie kupilam spodnie jeansowe rurki
a co do porodu to moj m tez byl - pepowine nawet obcial bylismy szczesliwi moj m nie mogl sie doczekac kiedy jego syn na swiat wkoncu przyjdzie :-)
kurcze ale ten czas leci normalnie masakra
wlasnie skonczylam farbowac sobie wlosy :-)
heh teraz to ja tak samo maniaczka allegrowa - tym bardziej ze jak robie tipsy to teraz kupuje co chwile jakies pierdoly na te paznokcie a na stoliku juz powoli nie ma miejsca kiedys czesto kupowalam malemu - niedawno to sobie kupilam spodnie jeansowe rurki
a co do porodu to moj m tez byl - pepowine nawet obcial bylismy szczesliwi moj m nie mogl sie doczekac kiedy jego syn na swiat wkoncu przyjdzie :-)
Buciki sa sliczneJa sprzedaje ubranka po moich dzieciach i te drozsze zabawki.Teraz musze wystawic chodzik jezdzik i przymierzam sie do wystawienia zimowej kurtki reebok ktora kupilam sobie jak bylam z mlodymi a ciazy a teraz jej nie nosze:-)
PATRYSIA:-)
No to widze ze klub allegrowiczek nam rosnie:-)
Jesli chodzi o zestawy do robienia tipsow i te wszystkie dodatki to ja mam sklep na przeciwko mojego okna.Nazywa sie Neo Nail;-)Oni rowniez sprzedaja przez allegro,bo moja siostra sobie u nich wlasnie kupila
A Ty wlosy tez farbujeszFajnie miec taka kolezanke hihihi
No to widze ze klub allegrowiczek nam rosnie:-)
Jesli chodzi o zestawy do robienia tipsow i te wszystkie dodatki to ja mam sklep na przeciwko mojego okna.Nazywa sie Neo Nail;-)Oni rowniez sprzedaja przez allegro,bo moja siostra sobie u nich wlasnie kupila
A Ty wlosy tez farbujeszFajnie miec taka kolezanke hihihi
reklama
Podziel się: