reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jestem juz dziewczyny
kurcze ale ten czas leci normalnie masakra :szok:
wlasnie skonczylam farbowac sobie wlosy :-)
heh teraz to ja tak samo maniaczka allegrowa - tym bardziej ze jak robie tipsy to teraz kupuje co chwile jakies pierdoly na te paznokcie a na stoliku juz powoli nie ma miejsca :dry::sorry2: kiedys czesto kupowalam malemu - niedawno to sobie kupilam spodnie jeansowe rurki :tak:

a co do porodu to moj m tez byl - pepowine nawet obcial :-D bylismy szczesliwi moj m nie mogl sie doczekac kiedy jego syn na swiat wkoncu przyjdzie :-)

Buciki sa sliczne:tak::tak::tak:Ja sprzedaje ubranka po moich dzieciach i te drozsze zabawki.Teraz musze wystawic chodzik jezdzik i przymierzam sie do wystawienia zimowej kurtki reebok ktora kupilam sobie jak bylam z mlodymi a ciazy a teraz jej nie nosze:-)

PATRYSIA:-)
No to widze ze klub allegrowiczek nam rosnie:-):tak::tak::tak:
Jesli chodzi o zestawy do robienia tipsow i te wszystkie dodatki to ja mam sklep na przeciwko mojego okna.Nazywa sie Neo Nail;-)Oni rowniez sprzedaja przez allegro,bo moja siostra sobie u nich wlasnie kupila:tak::tak::tak:
A Ty wlosy tez farbujesz:confused::szok:Fajnie miec taka kolezanke hihihi

Ja tez dużo zabawek kupuje przez allegro głównie te fisher price .szkoda mi dać w sklepie ponad 100zł jak tu moge kupić o ponad połowę taniej i sa w bardzo dobrym stanie

reklama
u nas znowu tańcowanie-Oliwka mnie zameczy:-):-):-) przychodzi wieczór a jej sie chce wariować.Więc tańczymy,skaczemy,gramy w piłkę.Spale troche kalorii :tak::tak::-D:-D

Do góry