reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mama Helenki OLiwcia też już zaliczyła pierwsze obcięcie włosków jakiś miesiąc temu:-) dzięki temu że jej podciełam zrobiły jej się gęste włoski :tak::tak:

Zostawiłam na chwile Oliwkę w łazience,poszłam do niej po 5 minutach i co zobaczyłam?????

cała łazienka w papierze toaletowym masakra :wściekła/y: najpierw ją rozwinęła a później podarła na małe strzępki,ale sobie zajęcie znalazła

reklama
BEATA:-)Witaj:tak::tak::tak:
Ja jestem wlasnie po mega sprzataniu:tak::tak::tak:
Zaczelam od korytarza gdzie mi wiercili i sciagali licznik...a skonczylam na tym ze powystawialam co sie dalo z kichni a to czego sie nie dalo normalnie fruwalo:szok::-DNo a efekt koncowy jest taki ze kuchnia mi sie poprostu blyszczy;-):-)jak ja to uwielbiam:tak::tak::tak:

U nas za oknem sypie sniezek,ale od razu topnieje bo jest za cieplo na dworze:no::wściekła/y:Dzisiaj caly dzien siedzimy w domu.Zaraz klade dziewczynki spac i albo sobie troszke odpoczne albo biore sie za porzadki u Dominika

mama Helenki OLiwcia też już zaliczyła pierwsze obcięcie włosków ...

Ja już cięłam Helenę chyba z 6 raz :rofl2: Włosinki, to ona ma po tatusiu, więc obcinam żeby się wzmocniły :-) Nie wspominając o obcinani grzywki, żeby w oczy nie wchodziła, bo spinki i gumeczki to niestety u nas odpadają:dry:

U mnie przestało padać i dziecko wyciągnęło mnie na spacer :-D I nie było tak najgorzej, ale na palu zabaw pustki...

Ja już dzisiaj rano ogranełam, podłogi pomyję jutro, co za dużo to nie zdfrowo:rofl2:
Spadam porobić fotki na allegro...

a ja niestety w ten deszcz śnieg wiatr i chlapę musiałam wyjść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: byłam z julką i antkiem w realu potem po adama w szkole tak że 2 godziny nam zeszły i wróciliśmy przemoczeni i zmarznięci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz robię obiadek dzieci sobie zażyczyły soczystego kurczaka tego z reklamy winiary pomysł na.... robiłam już w sobote i naprawde pycha:tak:tylko wtedy jedliśmy z ziemniaczkami a dzisiaj było życzenie mamo z ftytkami!!!!!!!! no i robi się:tak::tak::tak:
witaj beata:-)

dziewczyny wchodziłyście kiedyś na stronę okazje-cenowe.pl???? bo ceny są tam super okazyjne i zastanawiam się w czym tkwi haczyk????????? a może kupowałyście coś od nich???????????????????????????????????

Witajcie popołudniowo!
Mi noc dzis mineła szybo ale spokojnie.Rano miałam co robic-sprzatnie,pranie itd.obiad podgotowałam i byłam po dzieciaki w szkole((bo i sąsiada tez dzis odbierałam) i teraz obiad siękonczy.dzis sosik z ziemniaczkami i buraczki.Wczoraj miałam szybki obiad-ryz,kotlety sojowe i surówka ze sklepu,ale bardzo dobra:-)
Na szczeście trafiłysmy na dobrą pogode z dzisiejszym spacerem,dobra o tyle ze nie padało,bo rano to i snieg z deszczema a teraz deszcz.
orencowa witaj w gronie:-)
anaconda kobieto a gdzie Ty się ostatnio podziewasz?

dziewczyny wchodziłyście kiedyś na stronę okazje-cenowe.pl???? bo ceny są tam super okazyjne i zastanawiam się w czym tkwi haczyk????????? a może kupowałyście coś od nich???????????????????????????????????
ja nic tam nie kupowałam.Chwilowo brakuje mi tylko majtek i skarpetek bo powloi zaczyma sie miescic w niektóre spodnie:-D.mam spodnie w kilku rozmiarach i tak jak tyje to mam inne,a jak chudne to onne.dobrze ze czesc jest ze streczem to sie rozciagaja:-)
Musze kupic sobie ta Lineę ale chwilowo brak kasy-ostatnio kupiłam Weronice spaecjalny krem i mydło na ta jej skóre i wyadałam na te 2rzeczy 50zł:szok:

reklama
Do góry