reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczyny a sprawdzcie czy SHADY nie ma na zamknietym bo wy macie dostep

nie wyobrazam sobie nie spac od 5 czy 6 o tej godzinie jest butla po notce ale idziemy spac dalej

o własnie juz słysze odgłosy z łozeczka

ja też z ta butlą próbuję ale nie zawsze wychodzi no i dzis nie wyszło :(
z tej okazji chyba łazienke posprzatam,
ide zobaczyc jak Emilka spi

noelia zadalas mi pytanie na zamknietym jak interesuje cie odpowiedz to skocz tam.
a jesli chodzi o shady to niestety nie bylo jej! ale mysle ze mija sie z nia spotka i bedzie oki! powie jej ze za nia tesknimy i wogule zeby wrocila! prawda mija???????

ja mysle ze przykro jej sie zrobilo szczegulnie ze dziewczyny z innych watkow nie znajace jej bardzo ja oczernily nie dosc ze zrobily z niej psychola to jeszcze wyrodna matke! a my nie zareagowalysmy.........przykro mi :-[

Witam, witam. Jak cudnie! Kukulka z samego rana, slońce! Rabindranath Tagore napisal kiedyś; sam Bóg staje w podziwie nad kazdym porankiem który stworzył.
I to prawda!
Moj maluch ma trzydniowa gorączke, cały w plamach, ale juz bez temperatury , spokojny i wesolutki. Przespalismy pierwsza po 4 dniach noc bez 39 stopni. Hura!
lady jak ty wstawilas tygrysa z oku, ja chce motyla wstawiC???

Izabelka i ty bez kawy wytrzymujesz tyle ja tylko oczy otwieram i na spiaco do kuchni maszeruje kawke robic hihi

Lady no wczoraj jak sie afera rozplatała to przestała pisac i nie ma jej do teraz :(

no cała nadzieja w Miji tylko one sie spotykaja
no fakt Mordziulka weszły napisały i poszły,choc ja tez długo tu nie jestem i dlatego nie wypowiadam sie co ktora pisze i jak

reklama
No własnie mnie tez zdziwiło że nagle tyle wiary sie na ten temat zaczeło wypowiadac w ogóle jej nie znajac :-[ ???
najpierw trzeba kogos dobrz znac a potem wydawac sady
wychodzi na to że kupa ludzi czyta te nasze pierdołki dla rozrywki i sie wtrynia :mad: ::)

Do góry