reklama
L4dY-bIrd
doula
shady logowała sie wczoraj o 9 rano ...
zaczynam sie martwic co sie dzieje u niej
zaczynam sie martwic co sie dzieje u niej
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
noelia zadalas mi pytanie na zamknietym jak interesuje cie odpowiedz to skocz tam.
a jesli chodzi o shady to niestety nie bylo jej! ale mysle ze mija sie z nia spotka i bedzie oki! powie jej ze za nia tesknimy i wogule zeby wrocila! prawda mija???????
a jesli chodzi o shady to niestety nie bylo jej! ale mysle ze mija sie z nia spotka i bedzie oki! powie jej ze za nia tesknimy i wogule zeby wrocila! prawda mija???????
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
ja mysle ze przykro jej sie zrobilo szczegulnie ze dziewczyny z innych watkow nie znajace jej bardzo ja oczernily nie dosc ze zrobily z niej psychola to jeszcze wyrodna matke! a my nie zareagowalysmy.........przykro mi :-[
Witam, witam. Jak cudnie! Kukulka z samego rana, slońce! Rabindranath Tagore napisal kiedyś; sam Bóg staje w podziwie nad kazdym porankiem który stworzył.
I to prawda!
Moj maluch ma trzydniowa gorączke, cały w plamach, ale juz bez temperatury , spokojny i wesolutki. Przespalismy pierwsza po 4 dniach noc bez 39 stopni. Hura!
lady jak ty wstawilas tygrysa z oku, ja chce motyla wstawiC???
I to prawda!
Moj maluch ma trzydniowa gorączke, cały w plamach, ale juz bez temperatury , spokojny i wesolutki. Przespalismy pierwsza po 4 dniach noc bez 39 stopni. Hura!
lady jak ty wstawilas tygrysa z oku, ja chce motyla wstawiC???
Izabelka i ty bez kawy wytrzymujesz tyle ja tylko oczy otwieram i na spiaco do kuchni maszeruje kawke robic hihi
Lady no wczoraj jak sie afera rozplatała to przestała pisac i nie ma jej do teraz
no cała nadzieja w Miji tylko one sie spotykaja
no fakt Mordziulka weszły napisały i poszły,choc ja tez długo tu nie jestem i dlatego nie wypowiadam sie co ktora pisze i jak
Lady no wczoraj jak sie afera rozplatała to przestała pisac i nie ma jej do teraz
no cała nadzieja w Miji tylko one sie spotykaja
no fakt Mordziulka weszły napisały i poszły,choc ja tez długo tu nie jestem i dlatego nie wypowiadam sie co ktora pisze i jak
reklama
No własnie mnie tez zdziwiło że nagle tyle wiary sie na ten temat zaczeło wypowiadac w ogóle jej nie znajac :-[ ???
najpierw trzeba kogos dobrz znac a potem wydawac sady
wychodzi na to że kupa ludzi czyta te nasze pierdołki dla rozrywki i sie wtrynia :
najpierw trzeba kogos dobrz znac a potem wydawac sady
wychodzi na to że kupa ludzi czyta te nasze pierdołki dla rozrywki i sie wtrynia :
Podziel się: