reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Shady wracaj! :D
Dziewczyny przeczytały jeden post Shady i juz ja oceniły. A w koncu kazdy ma chwile słabosci a my wiemy ze Shady kocha swojego Alanka :laugh:

A ja zabrałam sie za przegrywanie bajek dla Macia :D moje kochanie to duze miało to zrobic w poniedziałek...

Biedroneczko sprytna jestes ;D

reklama
brenda ale jestes i piszesz tu czesto i w zasadzie to chyba twoj watek a one sobie ni z tad ni z owad [przyszly nam kolezanke osadzic i se.........poszly!
lady obawiam sie ze tym gosciem co nas wczoraj podgladal co go wyczilas to wlasnie shady byla ona zawsze tak puzno jest a pewnie nie chciala sie ujawnic!

MORDZIULKA a co wiesz podziel sie imformacjami :)

twoja sesja dobiegła konca podczas pisania,sprobuj ponownie wysłac wiadomosc.....wam tez tak wyskakuje

ach dziewczyny nie ma co tego roztrzasac....było mineło miejmy nadzieje ze Sady powroci do nas :)

a te co wpadły i napisały to kij im w oko nie przejmuje sie nimi wogule i mam nadzieje ze shady tez nie wezmie tego do serducha

ach to tylko ja albo muj komp jestesmy inni hehe ze tak mi wyskakuje  ;D

my piszemy w sesji :p

Shoomna_a witaj z rana :)

kurcze ale bym wrabala czekolade z orzechami albo słoiczek nutelki

brenda poza tym gadalas juz wile razy z shady! i nie zrobilas z niej wariatki tylko nawet chyba z tego co przeczytalam to ja bronilas!

reklama
Do góry