reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam niedzielnie.

U nas pogoda zrobiła niespodziankę... spadło sporo śniegu, a to pewnie jeszcze nie koniec.
Zawieja na całego...
Postaram się nadrobić (znowu), to co napisałyście w nocy. Fajnymi nocnymi markami jesteście dziewczyny.

Agunia, mam nadzieję, że placek udał się, zważywszy na nocne poświęcenie...:-):tak:

a ja uważam jako matka że dzieci się wychowuje a nie choduje to po pierwsze a po drugie matka która kocha swoje dzieci pozwala im wyfrunąć z gniazda i szanuje ich dorosłe wybory i decyzje nawet gdy są nie dokońca po jej myśli:tak:mam nadzieję że ja jestem inną mamą dla swoich dzieci:happy:
Nie musisz się martwić. Z tego co piszesz na pewno jesteś innym typem matki...:tak:.
Inne doświadczenia, inny mężczyzna przy boku.... to zmienia całkowicie postać rzeczy.
Dziewczyno, ty masz sporo siły wewnętrznej w sobie.... i dobrze rokuje to dla twoich dzieci...:tak::-D.

A ode mnie właśnie odjechała moja siostra..., z którą wiele mnie łączy, ale jeszcze więcej dzieli:baffled:. Wyznajemy inne wartości...:baffled::crazy:. Ale po co psuć sobie humor na dzień dobry...

Dlatego życzę wam niedzielnego odpoczynku, miłego relaksu w gronie tych, których kochacie...

reklama
Witam w niedzielę

Ale się wyspałam, dawno nie przespałam, całej nocy bez przerwy :-)

Moja córa już w domu, pomaga mi pisać na klawiaturze :rofl2:

Malinka witam z powrotem

-j- trzymam kucki i czekam na BB na wieści :-)

Helena z lekarstw to daje sobie podać nurofen i na tym koniec. Muszę za nią się uganiać po mieszkaniu, a jak ją już dorwę to się zmusza do wymiotów:szok:

U mnie też wczoraj spadło trochę śniegu, ale jest tak mokro i nieprzyjemnie, że chyba nawet na spacer nie pójdziemy. A do tego mój ?M pognał gdzieś o 6 rano z kolegami i wcale nie czuje, że niedziela jest:baffled:

Spadam robić śniadanko, bo jeszcze nie jadłam :-)

No to żegnam się:-)
Kciuki trzymajcie, przydadzą się.
Do zobaczenia juz po rozpakowaniu.:-)

Powodzenia kochana:-):-):-)

U nas tez duzo sniegu napadalo przez noc i stale sypie;-)
Tak wiec po sniadanku ide z mlodymi poszalec na sniezku i na sanki:tak::tak::tak:

A ja sie nie wyspalam:no:Dosyc ze szlam pozno spac bo sasiedzi z gory znowu sie darli i chyba przestawiali meble i jeszcze od 08;30 chyba rabali na podlodze drewno na opal:szok::szok::szok:
Co ja z nimi mam-masakra

Milej niedzieli dziewczyny:-):-):-)

Witam
ja to dzis sie fatalnie czuje
niedojze wstalam rano z okropnym bolem glowy to jeszcze cos mnie kaszel wzial a juz nie wspominam o tym ze miesnie bola jak nie wiem :dry::dry::dry::dry::dry:

Witam.wpadłam się zameldowac,bo wczoraj nie maiłam netu wieczorem.
-j- trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!
malinka witaj z powrotem;)
Ide do mamy na obiad a potem lecimy w odwiedziny do prababci:-)czeka nas niezły spacerek bo 3km w jedną stronę od mojej mamy,a pozniej domnie jescze ponad 1km.
Miłej niedzieli:-D

No to żegnam się:-)
Kciuki trzymajcie, przydadzą się.
Do zobaczenia juz po rozpakowaniu.:-)
Trzymamy kciuki, trzymamy... A ile cioć z BB będzie miało to maleństwo...:-D

Witam
ja to dzis sie fatalnie czuje
niedojze wstalam rano z okropnym bolem glowy to jeszcze cos mnie kaszel wzial a juz nie wspominam o tym ze miesnie bola jak nie wiem :dry::dry::dry::dry::dry:
No to kuruj się... I ciebie dopadło grypsko:crazy:.

Ide do mamy na obiad a potem lecimy w odwiedziny do prababci:-)czeka nas niezły spacerek bo 3km w jedną stronę od mojej mamy,a pozniej domnie jescze ponad 1km.
Miłej niedzieli:-D
Miłego spacerku. Jest dobra strona tego: dotlenisz się...:-):tak:.

Ja też lecę gotować obiadek... Chciałam karkóweczkę, ale moi panowie zażyczyli sobie schab...:szok:. I co tu z nimi zrobić?

witaj. tak to jest wcześniej lub później z tymi "chłopami" myślą że jak pracują poza domem to tylko oni są zmęczeni. ja mam córeczkę która 8 stycznia skończyła rok. i teraxz dopiero zaczyna się porządna robota. mąż zaczął dopiero mnie troszeczkę doceniać jak i ja zaczełam zarabiać jakieś pieniążki i to w domu. jak mąż ma trochę wolnego czasu to dopiero zaczyna przyznawać rację jakie dziecko może być męcząca ale wiadomo że nie ma też większej radości. jeśli siedzisz w domu i masz komp. to też możesz sprubować nie żebym kogoś na coś naciągała ale to działa i pod konten relacji w rodzinie i finansowym. przynajmiej mogłam kupić sobie coś nowego z ubrań lub kosmetyków nie słuchając kazań że po co mi to .pozdrawiam ela praca.1500@wp.pl

dopadlo nas przeziebienie i maly juz kaszle ... :wściekła/y::-(

j - powodzenia kobitko ;-)
joe alex - niestety - ide lezec ... a jaka jestem blada oh my good :baffled:

reklama
i ja eitam niedzielnie:tak:
-j- trzymamy kciuki całą rodzinką;-)
patrysia kuruj się bidulko i ciebie dopadło:-(
anabuba to jest dopiero spacer:szok:

Do góry