joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witam niedzielnie.
U nas pogoda zrobiła niespodziankę... spadło sporo śniegu, a to pewnie jeszcze nie koniec.
Zawieja na całego...
Postaram się nadrobić (znowu), to co napisałyście w nocy. Fajnymi nocnymi markami jesteście dziewczyny.
Agunia, mam nadzieję, że placek udał się, zważywszy na nocne poświęcenie...:-)
.
Inne doświadczenia, inny mężczyzna przy boku.... to zmienia całkowicie postać rzeczy.
Dziewczyno, ty masz sporo siły wewnętrznej w sobie.... i dobrze rokuje to dla twoich dzieci...
.
A ode mnie właśnie odjechała moja siostra..., z którą wiele mnie łączy, ale jeszcze więcej dzieli
. Wyznajemy inne wartości...
. Ale po co psuć sobie humor na dzień dobry...
Dlatego życzę wam niedzielnego odpoczynku, miłego relaksu w gronie tych, których kochacie...
U nas pogoda zrobiła niespodziankę... spadło sporo śniegu, a to pewnie jeszcze nie koniec.
Zawieja na całego...
Postaram się nadrobić (znowu), to co napisałyście w nocy. Fajnymi nocnymi markami jesteście dziewczyny.
Agunia, mam nadzieję, że placek udał się, zważywszy na nocne poświęcenie...:-)

Nie musisz się martwić. Z tego co piszesz na pewno jesteś innym typem matki...a ja uważam jako matka że dzieci się wychowuje a nie choduje to po pierwsze a po drugie matka która kocha swoje dzieci pozwala im wyfrunąć z gniazda i szanuje ich dorosłe wybory i decyzje nawet gdy są nie dokońca po jej myślimam nadzieję że ja jestem inną mamą dla swoich dzieci
![]()

Inne doświadczenia, inny mężczyzna przy boku.... to zmienia całkowicie postać rzeczy.
Dziewczyno, ty masz sporo siły wewnętrznej w sobie.... i dobrze rokuje to dla twoich dzieci...

A ode mnie właśnie odjechała moja siostra..., z którą wiele mnie łączy, ale jeszcze więcej dzieli

Dlatego życzę wam niedzielnego odpoczynku, miłego relaksu w gronie tych, których kochacie...