reklama
witam nowe dziewczynki czytam czytam czytam ale się rozpisałyście...................
-j- no trzymam kciuki za ciebie i małego wodniczka:-)
dziewczyny jak dostaniecie esa od -j- to dajcie znać na bb bo ja też chcę wiedzieć
:-)
moje kochane dzieciaczki już w domku jak mi ich brakowało ........................... teg gadania biegania pokrzykiwania jest fajnie
no i moje kochanie tak mieszkanko wysrzątało i tęsknił za nami.........

no i jak wy dziewczyny możecie nie lubić rasowania????????????? no ale jak już tak nie lubicie a ja kocham to paczka i kierunek szczecin ja UWIELBIAM PRASOWAĆ
-j- no trzymam kciuki za ciebie i małego wodniczka:-)
dziewczyny jak dostaniecie esa od -j- to dajcie znać na bb bo ja też chcę wiedzieć

moje kochane dzieciaczki już w domku jak mi ich brakowało ........................... teg gadania biegania pokrzykiwania jest fajnie

no i jak wy dziewczyny możecie nie lubić rasowania????????????? no ale jak już tak nie lubicie a ja kocham to paczka i kierunek szczecin ja UWIELBIAM PRASOWAĆ

bajorekaga
Fanka BB :)
joe alex nasz domek który budujemy jest z poddaszem użytkowym o powierznia użytkowa domu to 166m2 , na dole salon,kuchnia, gabinet, dosyc duża łazienka a u góry 4 sypialnie w tym dwie z garderobami, i duża łazienka. Ale zamin bedę sie nim cieszyć to jeszcze ze dwa latka conajmiej potrwa.
a co do wczorajszego meczu to u mnie też było gorąco o mało mój M nie wyszedł z siebie:-)
Patrysia dziki za miłe słowa, szczerze mówiąc mam już dosyc tych chorób, mam nadzieje ze to sie juz skończy najgorsze jest to ze szkoda mi go było i nie poprosiłam o zastrzyki, a podanie antybiotyku to jest poprostu koszmar, strzykawką i to we dwoje
dziewczynki ja tezmam mnóstwo maskotek szoda mi ich wywalic wiec częśc stoi w pudłach na strychu bo zajęły by chyba cały pokój, nieznam nikogo w okolicy komu mozna byłoby podarować
a co do wczorajszego meczu to u mnie też było gorąco o mało mój M nie wyszedł z siebie:-)
Patrysia dziki za miłe słowa, szczerze mówiąc mam już dosyc tych chorób, mam nadzieje ze to sie juz skończy najgorsze jest to ze szkoda mi go było i nie poprosiłam o zastrzyki, a podanie antybiotyku to jest poprostu koszmar, strzykawką i to we dwoje

dziewczynki ja tezmam mnóstwo maskotek szoda mi ich wywalic wiec częśc stoi w pudłach na strychu bo zajęły by chyba cały pokój, nieznam nikogo w okolicy komu mozna byłoby podarować
BAJOREKAGA:-)U mnie z lekami jest wrecz odwrotnie
Moje dziewczynki to chyba jakies male lekomanki
Jak jedna jest chora i dostaje lakarstwa to druga placze ze tez chce
Jak daje im kropelki to same sie klada i otwieraja dziobki;-)A jak gdzies mi uciekna(np do kuchni)i nie chca przyjsc spowrotem to wystarczy rzucic haslo"SYROP" i juz biegna jedna przez druga

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
witajcie dziewczyny wróciłam![]()
witam nowe dziewczynki czytam czytam czytam ale się rozpisałyście...................
no i jak wy dziewczyny możecie nie lubić rasowania????????????? no ale jak już tak nie lubicie a ja kocham to paczka i kierunek szczecin ja UWIELBIAM PRASOWAĆ![]()
My też się cieszymy że wróciłaś...
A co do prasowania no to kolejny plus dla ciebie...

Napisz, jak wrażenia dzieci z ferii...
bajorekaga
Fanka BB :)
Dowikła rany to masz super, mój jak usłyszy syrop tonie mogę go dogonić, pozadrościc tylko takich dzielnych dzieciaczków

joe alex
Dowikla, z tymi syropkami też jest tak u nas. Jak maluszek dostaje jakiś lek, starszy przybiega, żeby mu też coś dać. Zresztą, tak też jest jak z mężem bierzemy tabletki: oni też chcą...;-)
A ja jestem strasznie zła. Wczoraj wyrzucało mnie z BB, nie chciało mi połączyć, więc ostatecznie zrezygnowałam. Niestety, to samo dzisiaj... Brak już mi do tego cierpliwości...
A ja jestem strasznie zła. Wczoraj wyrzucało mnie z BB, nie chciało mi połączyć, więc ostatecznie zrezygnowałam. Niestety, to samo dzisiaj... Brak już mi do tego cierpliwości...

reklama
joe alex
A my budujemy parterowy, bez poddasza użytkowego... 147m2.joe alex nasz domek który budujemy jest z poddaszem użytkowym o powierznia użytkowa domu to 166m2 , na dole salon,kuchnia, gabinet, dosyc duża łazienka a u góry 4 sypialnie w tym dwie z garderobami, i duża łazienka. Ale zamin bedę sie nim cieszyć to jeszcze ze dwa latka conajmiej potrwa.
A można wiedzieć, ile już wydaliście na jego budowę...?
Podziel się: