reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moja julia to też lekomanka ona chorobę potrafi symulować żeby leki tylko dostać:tak:
dzieci po feriach super wypoczęte roześmiane zakochane w sobie jak zawsze z tym że teraz to tulą się i słodzą sobie jakby na tych feriach to byli osobno i się za sobą stęsknili a byli razem i to non top:confused: ale super że już wrócili bo mimo wszystko to jakoś tak dziwnie bez nich było pusto.........

reklama
cześć dziewczynki ;-)

malinka fajnie że już jesteś, pusto tu bez Ciebie było:tak:

odnośnie podawania dzieciom leków; moja Misia najbardziej lubi domowy syrop z cebuli:baffled: choć śmierdzi i jest paskudny jej smakuje:baffled::baffled::baffled: i uwielbia syropki o smaku owoców wręcz sama się ich domaga,

-j- nie denerwuj się bo Twój nastrój udziela się dzidzi, wszystko będzie dobrze:tak: bo inaczej być nie może;-)będę trzymać kciuki, powrót do formy też nie jest tak szczególnie wydłużony (też miałam cc)

a ja jeszcze siedzę i czekam aż mi galaretka się trochę zsiądzie, robię ciasto na jutro i chyba za późno się do tego zabrałam i teraz mam przymusowy zakaz spania

widzę, że zostałam sama na posterunku:szok::baffled::confused:
nawet Anabuby nie ma :-(
idę zobaczyć co z tą galaretką i chyba też już uciekam
kolorowych snów

ciasto,....................................... ja też miałam piec ale teraz to już za późno na bank:-:)-:)-(a przywiozłam sobie od babci dwie torby jabłek więc trzeba to jakoś przerobić a w cieście to moim najbardziej smakują:-)

malinka dobrej nocy, ja już uciekam, ciasto skończone, galaterka jest to mogę iść spać, a ja Ci się udała wizyta w rodzinnym domu?

reklama
dobrej nocy agunia-in
a pobyt w domku............... długa historia ja się z moją mamą nigdy nie dogadam..............:no::-(kocham ją szanuję ale to jest strasznie toksyczny człowiek i taki typ którego ja nie za bardzo lubie wszystko wie lepiej i z niczyim zdaniem się nie liczy bo tylko ona ma rację a poza tym bardziej żyje życiem innych ludzi a nawet bohaterów seriali niż swoim własnym więc jak dla mnie to nie do strawienia..............................:no::no::no: a ja uważam jako matka że dzieci się wychowuje a nie choduje to po pierwsze a po drugie matka która kocha swoje dzieci pozwala im wyfrunąć z gniazda i szanuje ich dorosłe wybory i decyzje nawet gdy są nie dokońca po jej myśli:tak:mam nadzieję że ja jestem inną mamą dla swoich dzieci:happy:

Do góry