reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się pięknie w sobotę:-).

Zaraz nadrobię co napisałyście... dużo tego...:tak:;-):-).

Aha, u nas śnieżek popadał... Tylko co z tego, zaraz stopnieje...

-j-, mam nadzieję, że dobrze się czujesz? My tak na BB monitorujemy twoją ciążę jak najlepsze KTG w szpitalu...:-D

Anabuba, Agunia, ale miałyście nocną rozmowę...
Jak sobie poczytałam aż odebrało mi ochotę na branie kredytu na budowę..., ale inaczej raczej się nie da...

Witam:-)
No dziewczyny ale sie rozpisałyscie w nocy:tak::tak::tak:Ale skonczylo sie na nieciekawym temacie-kredyty i brak kasy:szok:masakra:szok:
My tez myslimy nad tym zeby wziasc kredyt no i jak cos wypali to chyba bedziemy musieli ale na razie ciiiiii;-)
Niestety w naszym kraju juz tak jest ze albo sie jedzie od kredytu do kredytu i wszystko na raty:szok:Moja siostra to tak sie do niedawna zaplatala w tych kredytach ze brala kolejny zeby splacic poprzedni i tak w kolko:szok:ale juz jakos wychodzi z tego na szczescie:rofl2:

Ja jestem cos niewyspana dzisiaj:no:Mlode mi nie daly pospac:no:Tak jak mi spaly do 10 tak dzisaj po 8 pobudka:szok::-D
Zaraz je ubieram i robie sniadanko bo sama juz jestem glodna:tak:

A u nas delikatnie pruszy sniezek(tak super delikatnie;-)).Ale jak zjemy sniadanko to wyciagne moja trojce na spacerek

Milego dnia:-)

Witam, zostawić was na trochę i co się dzieje... tyle do nadrabiania ;-)

Po czwartkowych szaleństwach ze sprzątaniem, wylądowałam na cały dzień na nospie w łóżeczko :crazy: Ja to się czasami do niczego nie nadaję... :baffled:

A jeszcze mój M miał wczoraj imieniny i mieliśmy umówione wyjście :szok: Miałam ochotę krzyczeć. A do tego moja teściowa się rozłożyła i nie mogła zabrać córki na weekend. Jakaś totalna katastrofa:no:

Całe szczęście wszystko się jakoś rozwiązało, a mi przeszło do wieczora :-)

Wyobraźcie sobie, że siedzę w łóżeczku z laptopem na kolankach a moja Helena rozrabia u mojej mamy, laba do wieczora :happy: Juz za nią tęsknię i wale się w myślach w głowę powtarzajac: Głupia, odpoczywaj:-D

anka26,07 Jeśli chodzi o suknię, najważniejsze żebyś się w niej dobrze czuła, to tobie ma się podobać :-)

No i tyle zapamiętałam z tego co planowałam napisać :baffled:

A no i mam nadzieje, że jak będziecie coś wiedziały o -j- to szybciutko dacie znać na BB :tak:

Miłego dnia :-)

Hejka.Ja się wpadłam tak szybko zameldowac bo sprzątanie czeka....
Dobrze że P dzis w domu bo ja mam @ więc chodzę nabuzowana a dzieci to juz w ogóle działaja mi na na nerwy.Zaraz ich wszytkich wygonie na dwór i bede miała spokój.U nas chmury....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(w połączeniu z @ to katastrofa,ale dobrze ze do poniedziałku będzie juz z górki.Trochę pruszy śnieżek i jest -1.
Co do nocnego tematu-no tak sie jakoś złożyło,ale w dzisiejszych czasach trzeba kokosy zarabiac żeby bez kredytów i rat sie dało życ:-(

witam
dzis mamy bialo :dry: a juz tak sie rozpogadzalo
moj m idzie dzis znajomemu pomoc a my zas sami z malym :-( zaraz poloze go spac ... juz troche marudzi

heh to moze ja na temat kredytow sie nie wypowiadam .... tzrebabylo by ich oooo nie malo :tak:

anabuba o to wspolczucia dla Twojego m :-p:-p:-p
dowikla - to i tak dobrze bo ja dzis przed 7 pobudka :szok::szok:
mama helenki - no to faktycznie laba - mnie by tez sie sprzydalo ale chyba bym nie dala dziecka - za bardzo zazdrosna jestem i chyba nadopiekuncza :zawstydzona/y::dry:

milej sobotki wszystkim Wam zycze :tak:;-)

A co tu taki przestój:szok::szok::confused:
-j-, mam nadzieję, że dobrze się czujesz? My tak na BB monitorujemy twoją ciążę jak najlepsze KTG w szpitalu...:-D
:tak::tak:. Dobrze...
Zdecydowałam , że jednak jutro pojadę do szpitala po obiadku. :unsure:Bo do wtorku nie ma co czekać... A nóż rozkręci sie coś i nie zdąrzą mi zrobić cesarki?:baffled:
A tak na spokojnie pojadę sobie na nockę . W poniedziałek myślę , że będą jakieś badanka i decyzja -kiedy.:huh:
Boję się jak cholercia , ale nie ma na co czekać. Zwłaszcza , że ból krzyża coraz bardziej dokucza i do tego podbrzusze boli jak na @.:oo2:
Laeczki numerki spisałam. Jak bedę juz po i w pełni sił, napewno odpiszę. :tak:
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

reklama
Gdzie sie wszystkie podzialyscie???

Ja planowalam sobie jechac na wieksze zakupy do galerii handlowej ale cos nie za bardzo sie czuje i odwiedzilam tylko Biedronke:tak:

To co chcialam kupic do jedzenia kupilam a na reszte zakupkow wybiore sie jakos w tygodniu;-)Moze beda jeszcze jakies wyprzedaze:-)byloby milo;-)

-J-:-)Obys wytrzymala do jutra(tzn Twoj dzidzius w brzuchu);-);-);-)

Do góry