reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej dziewczyny:-D
Anabuba ale przyszalałaś dzisiaj ho ho masz fantazję:-D:-D:-D
ja też nie cierpię prasować:rofl2: i nie robię tego na zapas bo nie mam gdzie wieszać poprasowanych rzeczy a jak poskładam to znowu się pogniotą:no:, dlatego prasuję na bieżąco jak coś potrzebuję, zwykle rano przed wyjściem:baffled::baffled::baffled: nerwowo trochę

reklama
Ja tez jak juz sie biore za prasowanie to ide z tym ze cho-cho:tak::tak::tak:
Ale musze miec do tego dzien,bo inaczej to mnie nawet nie rusza ze powoli szafy nam pustoszeja:no:
No i czasem sie zdarza ze M mi poprasuje:szok:ale to tylko jak chce mnie udobruchac:-Dalbo po mega klotni:-)

A teraz to juz naprawde uciekam bo oczy mi sie same zamykaja powoli:crazy:

kurcze nie zauważułam że jest już tak późno:szok::szok::szok: a ja się jutro znowu szkolę i trzeba rano wstawać:crazy::crazy::crazy: a ja tak lubię sobie pospać, zwłaszcza rano:baffled: wstaję nieprzytomna:rofl2:
spokojnej nocy życzę:tak: kto tam jeszcze został? pewnie Anabuba:-D? pa pa ;-)

a kto inny mógł zostac!:rofl2:
ale i mi się skończy dobre po niedzieli.
Kocham spac,ale co noc ok3-4 mam pobudke bo moje dziecko głodne:angry:
Ale cóż,jakos nie udaje mi się jej odzwyczaic.
Ja tez uciekam bo jeszcze się musze wykapac.dobranoc i do jutra:-)

Dziewczyny poradzcie mi
Bierzemy z moim tylko slub cywilny jak myslicie jaka sukienke powinnam zalozyc:confused:Podobaja mi sie rozne ale nie chce przesadzic
Ma to byc sukienka skromna i prosta, slubna a moze zaszalec:-D:confused:
Napiszcie co o tym myslicie bo sama juz nie wiem.Koscielnego napewno nie bedziemy brali i dlatego mam dylemat
Plisssssssss:happy::-D

Anabuba ja to szleje z kompem po nocach heheh

Nie wspominajcie o rpasowaniu bo ja czekam az mi sie nazbiera a potem stoje po 1,5h:-D

Anaconda dobrze ze chociaz wpadasz na chwilke :))

Witam Was Kobietki :-):-):-)

Agunia-In - Witaj :-)

Mama Helenki - Witam Cię :-) jak było wczoraj na spacerkach w parku ;-):-)

Anabuba - Dzień doberek :-):-)

joe alex - nie lubisz prasować?? a ja uwielbiam, ale tylko wtedy kiedy mam na to ochotę ;-);-):-):-) to tak jak na sprzątanie:-)
dowikla - Witaj ;-):-)
Bajorekaga - Witam Cię :-):-) nie martw się ja tak jak Ty jestem początkująca, więc razem będziemy nadrabiać zaległości. Dziewczyny już są obeznane ale myślę że i nam nie potrzeba dużo czasu i będziemy na bierząco :-);-)
Ja będę miała teraz przerwę i nie będzie mnie w sieci aż do 16 lutego, to dopiero będę miała zaległości:-);-);-) ale dziewczyny nie zapomniecie o mnie prawda?? Buziaki dla WAS:-):-):-)

jest ktoś jeszcez?
Anabuba, jak zwykle na posterunku nocnym:tak::-D:-D:-D:-D.

A ja witam z rana.
Maluszek marudzi, starszy lata z kluczami.... czyli norma.

Anka, sukienka rzeczywiście musi być ekstra, ale też taka, w której będziesz się dobrze czuła.
A tak na marginesie: czytałam twój komentarz na nk o pierścionku i kwiatach..., więc kochana: Wszystkiego co najlepsze...

Widzę, że we wczorajszych porach nocnych rozszalała się dyskusja na temat prasowania;-):tak::-D.
Aleksia123, no to chyba ty jedyna dziewczyno lubisz prasować....:szok:

Pozdrawiam i do zobaczenia...

reklama
czesc

Joe dziekuje bardzo :))

Ja zaraz uciekam na zakupki na obiadek trzeba zakupic kefirek i ziemniaczki dzis serwuje jajko sadzone:tak:

Aleksia czekamy na Ciebie:happy:

Jeszcze sprzatnie mieszkanka i pranie a jutro prasowanie mnie nie minie:nerd:

Do góry