reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
bajorekaga witaj, pisz dużo i często:-D
dowikla a skąd te stany zapalne u córci? mam nadzieję że szybko da się je wyleczyć, ja coś o tym wiem bo sama miałam niedawno gastroskopię (okropność:baffled:) i stan zapalny w przełyku z kilkoma małymi polipami podobno na tle nerwowym ale skąd to się bierze u dzieci????

Mama Helenki nie chciałam kupić tego co chciał mi wcisnąć to namawiał mnie na przedłużenie gwarancji, bo ponoć ta standardowa właściwie nic nie obejmuje, a za dodatkową opłatą fuul opcja, wtedy mnie juz zagotował:wściekła/y::crazy::wściekła/y:pani w kasie też jakaś mało przyjemna bo spojrzała na moje zamówienie bez tej dodatkowej gwarancji i zmierzyła mnie wzrokiem:szok: oni mają chyba od tego jakąś super prowizję:confused:

witam
oj dzis to kompletnie czasu nie mialam
pol dnia bylam w centrum pozalatwiac sprawy a reszte pol dnia siedzialam na necie a konkretnie na allegro ...
kupowalam rzeczy tzn zestaw do robienia tipsow i wszelkie ozdoby.....
postanowilam ze bede pracowac w domku jak malego nie ma gdzie zostawic to bedzie i ze mna i bede mogla robic to co uwielbiam :tak::-D jutro ide zaplacic za to wszystko
ale ciesze sie bo moj m uswiadomil mi ze wychodzimy pomalu na prosta jezeli chodzi o finanse :tak:
poczytam co u Was ;-)

Na początku studiów dorabiała w sklepie z aparatami, jak klient nie był zdecydowany to mu się zachwalało tylko to od czego była prowizja.

A tobie się trafił, jakiś chyba mało doświadczony, bo skoro byłaś zdecydowana, to niepotrzebnie ci ględził. Na ale i tacy się zdążają.

Ja kupiłam dodatkowa gwarancje na laptopa. Zamiast roku miałam 2 lata. A i tak zaczoł sie zypać dopiero po 2 latch... :baffled:

8 stron do nadrabiania w ciagu jednego dnia :szok::szok::szok::szok:

joe ale
- wracajac do wczorajszego dnia mialam na obiadek mielone z serem w srodku z kapusta czerwona i zmieniaczkami :-) dobre bylo...
anka - my tez robilismy kaszke ryzowa na wodzie zeby tyleczke "zakleic" z powodu biegunki
agunia - ja co do nk pousuwalam wszystko jak bylo o tym bardzo glosno chyba z miesiac temu :tak: zreszta nigdy nie mialam nagich fotek od malego tez wiec nie musialam nic ukrywac... a profil i tak mialam zawsze zablokowany dla "nieprzyjaciol" :tak:
justyna800717 - niestety nie pomoge bo nie mam pojecia :no:
j - pewnie bedziesz tak odstrzelona ze nikt Cie nie pozna hihih :-D:-p:tak: u no to Ty tez musisz byc zwarta i gotowa ... pewnie do wtorku juz urodzisz ... daj znac :tak:
Aleksia - witaj w naszym gronie :tak:
bajorekaga - witaj u nas :tak: dolaczaj smialo ;-)

no to zakonczylam czytanie :-D

jak zwykle ja dołączam wieczorem i znów cisza:-(
bajorekaga witaj w gronie:-)

Zapomniałam Wam powiedziec że Weronice juz minęła chrypka-tym razem szybko ją wyleczyłam bo w ciągu 3 dni:-D:-D:-D:-D:-D

Miałam prasowac...no i na zamiarach sie skończyło:-)
po 15 jak kończyłam robic zupe to wpadła moja mama do nas po pray no i została do 19:-D:-D:-D
Ale sobie pogadałysmy na spokojnie,popiłysmy swojskiego winka:-D z jagód-ZAPRASZAM!!! i powiem Wam że takie winko to najlepszy lek na zespół napięcia przed @:-D
Normalnie to bymwszytskich po kątach rostawaiała,a tak to nawet jakos udało nam sie z P szybki numerek zaliczyc,jak dzieci oglądały dobranockę(a my w łazience)hehehehehhe:rofl2::-D
No coz -lubię takie ekstrema;)

czesc

Na poczatku witam nowa mamusie :) Czuj sie jak u siebie:))i napisz cos wiecej o Was :)

Przeczytalam posty dopiero teraz bo wczesniej nie mialam czasu.Rano sniadanko a potem pojechalam z kolezanka na zakupki BYlam w H und M i kupilam laurze koszule, spodnie i spodniczke :) Zamowilam w sklepie bude do wozka bo nie wiem czy pisalam niestety moja poobgryzaly szczury mojego braciszka:crazy:

Dziewczyny nie wiem czy Lali nie bedzie miala zatwardzenia z tych kaszek na wodzie :-Dbo ani wczoraj ani dzis kupki nie bylo:dry: leku jej juz nie podaje a Jutro wieczorem dam jej wkoncu mleko to moze i kupa bedzie:confused:

reklama
czesc !
jestem tu nowa ale bardzo chetnie tu zaglądam :-) niestety nie mam tyle czasu by regularnie z waami byc ale jak tylko znajde chwile to napewno sie pojawie:tak:bo moge poczytac o tych samych problemach...CO mam ja

Do góry