reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.Ja tylko na momencik wpadłam a jutro sobie poczytam co napisałyście:-D.

Ja kupiłam dodatkowa gwarancje na laptopa. Zamiast roku miałam 2 lata. A i tak zaczoł sie zypać dopiero po 2 latch... :baffled:
Ciekawe, dlaczego po upływie tych świętych dwóch lat gwarancji sprzęty zaczynają się sypać:no:. Podobnie miałam z pralką. Kiedy przekroczyła magiczne 2 lata życia zaczęła rdzewieć...:baffled:

reklama
anka moim zdaniem nie zrobiła kupki nie od kaszek na wodzie tylko dlatego że ostatnio robiła ich za wiele:-)
musi sie uzbierac.daj jej jesczez z dzień-dwa.no ale jak po mleku nic jej nie bedzie to ok;0

Anabuba, ale ty dzisiaj poświńtuszyłaś...;-):-).
A co do winka jagodowego, warto spróbować jak będzie sezon na jagody...

Anka, przydałoby się, żeby w końcu poprawiło się Laurze. No co za dużo to nie zdrowo...:baffled:.

Patrysia, zajmujesz się zakładaniem tipsów? Przyznam, że nigdy nie miałam takowych na palcach...:-p

Poza tym witam nowe dziewczyny.

A tak na marginesie co chwila laptop mi się zawiesza...:crazy::baffled:

Witam:-)
ANABUBA:-)Ale sobie zaszalałas;-)

Patrysia:-)Ja tez kupilam sobie zestaw do tipsow akrylowych:tak:Poki co robilam je tylko sobie i siostrze:tak:
Ja mialam tipsy non stop przez kilka miesiecy:no:no i pare dni temu postanowilam je sciagnac tak na dobre:no:a moje paznokcie sa w oplakanym stanie:szok::szok::szok:Musze sobie teraz zrobic dluzsza przerwe ale pozniej znowu zaszaleje;-)

JOE ALEX:-)Ja tez mam laptopa no i dzisiaj mi cos bardzo wolno chodzil internet:wściekła/y:A ostatnio w jakis dzien to wogole w nic nie moglam wejsc:szok:

ADULA:-)Witam:tak:

ANKA:-)Ja tez uwielbiam kupowac moim dzieciaczkom w H&M:tak::tak::tak:

Poprasowac to ja tez musze:tak::tak::tak:Ale jak narazie to odkladam to z dnia na dzien :zawstydzona/y:bo jakos mi sie nic nie chce a juz napewno prasowac;-)

dowikla mi tez si e nie chce,nie przepadam za prasowaniem.tzn malutkie rzeczy jeszcze tak,ale rzeczy P sa ogromne,bo wielki z iego chłop i starsznie długo się jego rzezy prasuje...
A Paulina od ponedziałku do szkoły i wolę miec ubrania dla niej pprasowane niz codziennie prasowac po 2-3rzeczy,bo na to jestem za leniwa:rofl2:

reklama
Do góry