reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej

adula - witamy u nas :-D
joe alex - powiedzmy ze to jest cos co zawsze chcialam robic tak samo jak makijaz i fryzurki ...
zreszta tym sie zajmowalam jak znajome mialy jakies imprezki to zawsze malowalam robilam fryzurki i ozdabialam paznokietki :-D
dowikla - no wlasnie wiem cos o tym jak potem wygladaja paznokcie - nic tylko odzywki i jeszcze raz odzywki :-D
anka - moja znajoma tez ma w pazdzierniku cywilny ale bedzie miala bufiasta - jednak mi podobaja sie bardziej takie proste ale z kolorem zawsze mozesz zaszalec :tak: a kiedy masz :confused:
Aleksia - mozesz na nas liczyc :-D:tak:;-)

reklama
Helo helo:-)
Dobrze że wczoraj zaszalałam bo dziś @ dostałam:baffled:
ale coz,prasowanie i tak mnie nie minie.wróciłyśmy ze spacerku,zaraz mała położe spac i do dzieła.anka ja też prasuje jak mi się uzbiera dużo-no i jak juz mi sie w szafce spaecjalnie przeznaczonej na prasowanie nie mieści:rofl2:
bo niestety garderoby nie posiadam

a co do sukienki-ja tez lubię skromne i delikatne-a kolor-dla mnie czy to cywilny czy kościelny powinna byc jakas jasne sukienka.kościelne bardziej podobaja mi się w białej,a cywilny tez może w takiej byc,albo w jakiejs kremowej czy coś;)

Kochaniutkie :-):-):-)

Może będę jeszcze dzisiaj, a moze już nie tylko dopiero 16 lutego :-:)-:)-( będę teskniła za Wami ;-):-:)tak:
Joealex - dziękuję :-):-)
Anka26,07- Przypomnij dziewczynom czasem o mnie;-):rofl2:
Patrysia- Tobie tez dziękuję, postaram się po powrocie wszystko nadrobić:rofl2:;-):-):-)

Pa pa dziewczynki

A wie ktos co z -j-?urodziła już?
:no::no::no: eeee tammm ;-):-D
jestem , jestem. Leżę i kwiczę. Do szpitala jadę we wtorek . mam nadzieje , że dotrwam.:tak:Jeszcze kupa spraw do załatwienia .:sorry2:
Podczytuję was...:zawstydzona/y:Ale jakoś brak weny do pisania.
Anabuba chcesz wiedzieć jako pierwsza czy się rozpakowałam? Wyslij mi na priv swój numerek tela. Bo chyba żadnej z was nie mam. A sprzętu do pisania ( laptopa) do szpitala to raczej nie wezmę :-(

-J-:-)To ja tez wysle Tobie moj numer telefonu na priva:tak:Moge,moge:confused:
Ja tez czekam az sie rozpakujesz no i na wiadomosci co z Wami(Toba i Dzidzia)
No i caly czas trzymam kciuki;-)

reklama
Witam popołudniowo:-).

-j-, kochana, będę trzymała kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i jak najmniej bolesne. Ba, przecież inaczej być nie może...:tak::tak:

Anabuba, ja też mam tonę prasowania... Mogę ci swoje podrzucić? Ja już kiedyś próbowała podrzucić Ance, ale za daleko...:szok::-D. Ze mnie taka kukułka, tylko zamiast jajka podrzucam pranie...:eek::happy:

Do góry