reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a jak w ogóle się czujesz?
Wierzez że nie masz weny do pisania bo pewnie nerwy daja znac o sobie.zbieraj siły;)
:tak::tak:nerwy mnie zjadają . O niczym innym nie potrafię mysleć.:dry:
Nockę w miare przespałam. Dziś skurczyków brak, wszystko jak narazie ok.

-J-:-)To ja tez wysle Tobie moj numer telefonu na priva:tak:Moge,moge:confused:
Ja tez czekam az sie rozpakujesz no i na wiadomosci co z Wami(Toba i Dzidzia)
No i caly czas trzymam kciuki;-)
wysyłaj.:tak:

-j-, kochana, będę trzymała kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i jak najmniej bolesne. Ba, przecież inaczej być nie może...:tak::tak:
Dzięki dziewczyny za wsparcie.Kciuki napewno sie przydadzą.:tak:Tylko swoją drogą, jak wy cokolwiek zrobicie mając zaciśnięte piąstki?;-)

reklama
witam was ! niemoge za wami nadażyc bo jestem tu od niedawna ale bardzo chetnie tu zagladam, lubie poczytac co u was....U mnie wlasnie zasneł moje księzniczki i mam chwilke wolnego. Dziewczyny mam takie pytanie , moze ktoras mi doradzi bo moja 2-miesieczna coreczka starsznie :FARKA: na nosku, bylam u lekarza ale lekarz stwierdzil, ze to nie katar a samo powinno przejsc, bo nie ktore dzieci tak mają...Ale ja sie strasznie martwie? moze któras z was miala ten sam problem?PISZCIE prosze

Dzięki dziewczyny za wsparcie.Kciuki napewno sie przydadzą.:tak:Tylko swoją drogą, jak wy cokolwiek zrobicie mając zaciśnięte piąstki?;-)[/quote]

Spoko ;-)Damy rade:tak::tak::tak:Numer juz wyslalam:-)

ADULA:-)Moja Wiktoria tez cos takiego miala tzn moja pediatra stwierdzila ze jest zle odsluzowana:no:Chciala jej zalozyc w przychodni maseczke z mucofluidem ale najpierw zapisala jej mucofluid do psikania do noska i jej przeszlo:-)
Z tego co wiem to duzo dzieci ma takie cos:no:

niestety solą tez próbowałam i nic, nawet jej nie chce nic zejść z noska za pomocą odsysacza..

Niestety mucofluid jest tylko na recepte:no:
I ja jej tym psikalam do noska i po pol godz musialam jej sprobowac sciagac ta wydzieline:tak:Gdyby to nie pomoglo to wlasnie moja lekarka by jej zrobila tym mucofluidem przez maseczke

heeeloooooooo :-D
maly spi a m w pracy
czekam znow na rodzenstwo :tak:
przychodza juz od 2 dni :sorry2: ale sie stesknili :-D

Anabuba - mnie ma przywitac @ 6 lutego a wtedy chyba moj m bedzie mial urlop :wściekła/y:
Aleksia - czekamy na Ciebie :tak:
j - to ja tez Ci wysle ;-) tez chce wiedziec jako nastepna ciotka forumowiczka przez esa :-D:-D:-D:-D
adula - moj maly nie mial czegos takiego wiec niestety nie poradze ;-)

reklama
-J- ja też chcę wiedzieć jak będziesz już po rozwiązaniu i jak sie czujesz z Maleństwem:-) plis plis:rofl2::rofl2::rofl2: napiszę Ci swój numer oki oki:tak::tak::tak:

Dziewczyny wiecie co?? ja to już chyba chcę mieć drugiego dzidziunia:tak::tak::tak:

Do góry