reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Nie bylo mnie tylko wczoraj i tyle napisalyscie ze nie mam szans zebym kazdej odpisala:no:

-J-:-)Trzymam kciuki i powodzenia:tak::tak::tak:

Ja bylam w czoraj na gastroskopii i z pierwszych wynikow wyszlo ze Wiktoria ma stany zapalne sluzowki zoladka i dwunastnicy:szok:na reszte wynikow w tym biopsje z jelita musimy czekac nawet do miesiaca:-(
Dzisiaj bylam u kardiologa i ekg bez zmian wrecz idealne wiec na 99% dziurki same sie zrosly a szmery to nie od tego:tak:
Teraz czekam na termin gastroskopii dla Klaudii:-(

U mnie nie ma sloneczka ale jest dosyc cieplo;-)

Milego popoludnia:-)

reklama
U mnie nie ma sloneczka ale jest dosyc cieplo;-)

Milego popoludnia:-)
Skoro nie ma u ciebie słoneczka, to specjalnie dla ciebie i twoich maleństw przesyłam taaakie duuuże słoneczko:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Cieszę się, że wszystko jest na dobrej drodze...:tak:

A mój Piotruś zjadł właśnie pół kredki świecowej i mam nadzieję, że mu nic nie będzie...:szok:

Skoro nie ma u ciebie słoneczka, to specjalnie dla ciebie i twoich maleństw przesyłam taaakie duuuże słoneczko:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Cieszę się, że wszystko jest na dobrej drodze...:tak:

A mój Piotruś zjadł właśnie pół kredki świecowej i mam nadzieję, że mu nic nie będzie...:szok:

Dziekujemy bardzo za to ogromne słoneczko;-)

No to Twoj Piotrus musial miec niezły apetyt hihihi:szok:
A tak serio to tez mam nadzieje ze nic Jemu nie bedzie

joe alex moja Helena po granatowej świecówce zrobiła granatową kupę i tyle :-D całe szczęście:-)

bajorekaga witam i ja :-)

dowikla u Ciebie brak słoneczka, ale ciepło. Ja dzisiaj potwornie zmarzłam, na słoneczku :confused: w czasie spacerku.

Moja panienka dzisiaj nie spała i marudzi na potęgę. No a;e uparłam się, że teraz to nie pozwolę jaj usnąć :rofl2:

reklama
witajcie wieczorowo:-D:-D:-D
kupiłam wreszcie tą kuchnię, tzn. płytę elektryczną i piekarnik do zabudowy, zdecydowałam się na amicę miała dobrą cenę:tak::-):tak:
chociaż facet w skleie chciał mnie przekonać do zakupu sporo droższego sprzętu że niby miałby być lepszy i usiłował mi pokazać wady tego co ja sobie wybrałam :crazy::crazy::crazy:, ale nie dałam się zmanipulować:no::-D:-D:-D

Do góry