reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

joe alex oglądałam już różne kuchenki, ale zdecyduję się chyba na amicę, jest w euro agd w promocji taka do zabudowy płyta elektryczna i piekarnik z teleskopowymi prowadnicami:tak:

reklama
a -j- obiecaj że nie urodzisz do soboty pod moją nieobecność:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
:oo::oo::oo:zrobię wszytsko co w mojej mocy.:tak:

No właśnie...
Jestem po wizycie u gina....
Szyjka skrucona i to nie byle jak, wszystko bardzo nisko -zwarte ( tzn. rozwarte:biggrin2:) i gotowe do porodu...:oo:
Nie na darmo mnie wczoraj w nocy skurcze męczyły.... :baffled:
a męczyły, że hej i myślałam , że to już...
Kartę ciąży mam już zakończoną , podbitą i wypisaną : skierowana na patologię.:biggrin2:I mam jechać już!!!:baffled:Bo w każdej chwili może się coś zacząć.
Ale ja nie chcę już!!!:-(Ja chcę we wtorek.:sorry2:Jak do tego czasu nic się nie rozwinie ( o co sie modlę) to dopiero we wtorek pójdę.:dry:

Przeziębienie przyśpieszyło wszystko.Kurna, boję się jak cholercia.:oo:

Witam Was :-):-):-)
Mam na imię Aleksandra (Aleksia123) i też jestem mamą siedzącą z synkiem w domku:))
Agunia - In , Joe alex, Malinka1, Mama Helenki, -j- Witajcie :-):-);-);-)

-j- trzymam kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli :happy:

agunia-ln widzę, że posiadłaś niezłą wiedzę om kuchenkach :tak: Przede mną tez niedługo taki zakup. Ale ja to chyba wolno stojącą :confused:

Aleksia123 witam cie :-)

Nie chce się chwalić, ale u mnie słońce :happy: za 20 min zbieramy się z panienka do parku :tak:

Witajcie wiatjcie:-)
U mnie słoneczko było przez jakies 3godziny i właśnie chowa sie za chmurami,ale zdążyłysmy wyjsc na spacer:-D
teraz zupka sie gotuje,a ja zaraz biorę się za prasowanie póki mała spi bo Paulina nie będzie miała w czym isc do szkoły w poniedziałek;-)

Aleksia witam:-)
-j- kobieto trzymaj się dzielnie!!!Pamietaj co Ci mówiłysmy-o nie podnoszeniu głowy,a pozniej żeby w miarę możliwości szybko wstac z łózka żeby nie było zrostów i sie rozchodzic.Będziemy trzymac kciuki:-)

Agunia a patrzyłaś na kuchenki na allegro?Mi dziś przyszły kapcie dla Weroniki,a wcoraj je kupiłam:-D

Witajcie popołudniowo.

U nas za zadne skarby słoneczko nie chce wyjść:wściekła/y:.

-j-, no ja mam nadzieję, że wszystko pójdzie po twojej myśli. Tak sobie pomyślałam, że niemal na naszych oczach rodzi się nowe życie. Prawdziwy cud:-D:-D:-D. Trzymaj sie kochana, myslami będziemy z tobą...

Aleksia, witamy serdecznie w naszym gronie...:-):tak:.

Zaraz poczytam, co naskrobałyście i dowiem się co nieco o kuchenkach:tak:.

Miłego dnia

reklama
ja to tez wczoraj zauważyłam że chyba macie dzieci z jednego dnia;)Ale zapomniałam napisac.Dobra kochane spadam bo zupa się sama nie zrobi.prasowanie tez nie.A komp to złodziejczasu,także narazie uciekam.do wieczora.

Do góry