reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też się przyłączam do życzeń dla synka patrysi :-) STO LAT

Cud się stał i moje dziecko przespało całą noc:-D

Niestety ja tego nie wykorzystałam bo obudziłam się o 5 i nie mogłam usną:crazy: Ale jestem zła...

Miłego dnia :-)

reklama
kartka1365.jpg

Sto lat! Sto lat!
Wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!

Dużo zdrówka i słodyczy - internetowa ciotka Justyna życzy :-)

Zostaw nam po kęsie torcika.;-):-)

Laski choróbsko mnie dopadło. Licho chciało , że kicham i kaszlę.:baffled:Dzieciakom przeszło to u mnie się zaczęło. Na szczęście gorączki jak narazie brak.:tak:
Leżę w wyrku i grzeję pupcię a wszyscy skakają koło królowej.;-):-)
Miło nawet jak tak ktoś dyryguje na twoje zawołanie.Chociaż wolałabym wiele rzeczy sama zrobić czy przynieść sobie.:tak:Zdąrzę się jeszcze należeć.
Tak czy siak mam nadzieję , że do czwartku przejdzie .:tak:

A taka u nas dzis piekna pogoda... ehhh... wyszło by sie na spacerek...:-(Trudno, zdrówko najważniejsze.

Spokojnej i udanej niedzielki życzę.:-)

My rowniez dolaczamy sie do zyczen dla synusia Patrysi:tak::tak::tak:
Wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze w Dniu Twoich Pierwszych urodzinek maluszku od e-cioci:-)Niech sie spelnia wszystkie Twoje marzenia

"Gdy mija roczek
wyrzucaj smoczek
Sliniak zakladaj
i kaszke zajadaj"

A ja dzisiaj zabralam sie za mega porzadki w kuchni :szok:ile sie nawywalam smieci:szok:Ale bylam rano w ikea i upatrzylam sobie nowe szafki do kuchni bo te moje to maja juz łochocho lat i szczerze mowiac to sa juz fatalne:rofl2:
No i przy okazji kupilam sobie fajny pled na lozko

-J-:-)Duzo,duzo zdrowka

:szok:-j- ty się kuruj kochana tobie chorować nie można:tak::tak::tak::tak:
dowikla ale ja tobie tej ikei zazdroszcze tak lubie ten sklep a unas go nie ma choć od kilku lat zapowiadwją budowę:-D:-D:-D:szok::szok:

Witajcie wieczorowo.

My niedawno wróciliśmy od teściów, dzieci śpią i czas na odpoczynek.

-j-, kuruj się dziewczyno. Czasem fajnie tak być obsługiwaną przez innych:tak::-D.

Malinka, ja na razie o nowych meblach nie myślę. Nie mam gdzie ich wstawić, a poza tym brak kasy...:baffled:.

Dowikla, że też chciało ci się tak w niedzielę sprzątać...:szok:.

reklama
Do góry