reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez uwielbiam miec tak czysciutko:tak::tak::tak:Ale przy trojce dzieci to juz nie mam tyle czasu;-)No ale jak mialam tylko Dominika to gora co dwa dni mylam caly segment:rofl2:Ze mnie tyo sie smieja ze zachowuje sie jak detektyw Monk:szok:
Jka np juz wieczorem leze i widze ze szafa jest krzywo zamknieta lub troszke krzywo firana to musze zawsze wstac i to poprawiec:szok:
No i to jest pewne zboczenie:-D

reklama
Dowikla, ja mam podobnie:szok:. Mnie to nawet śnią się krzywo ustawione krzesła przy stole:tak:;-).
Marzę o prostych ścianach, bo w tym domu, gdzie mieszkamy, do prostych trudno je zaliczyć... Dobrze, że ta budowa jest w planach...

antocha wykąpany najedzony i wtulony w tatusia może zaraaz zaśnie moje kochanie dzisiaj prawie cały dzień okupuje kompa bo jak już mu się wreszcie udało zmienić napęd w laptopie to zgrywa wszystkie filmy które ściągneliśmy na płyty tak więc ja mam młe szanse na to że posiedze:rofl2: ale na wieczór P pożyczyl z wypożyczalni ono jakis polski film podobno świetny a nigdzie na sieci go nie ma więc będziemy wieczorkiem przy piwku oglądać tym bardziej że dobra kolacyjka gotowa to będzie milutko:tak: korzystamy z tego że adam z julią są na feriach bo potem to już takiego luzu nie będzie:-D

Melduję się wieczorowo:-p
Moje dziewczyny padły po gościach.Weronika zadowolona że w swoim łóżeczku i juz dawno chrpaie,starsza zreszta też:-)
Moj P ma dzis dyzur nocny więc mam ciszę i spokój:-D
Gościna się udała,ale i tak wole spac w domku;)Siostra mieszka w Waiwe w bloku i było tak starsznie goraco że co chwilę sie budziłąm,Weronika tez....Powiedzmy że troche pospałam.Ciągle tylko jak nie otwierałam u siostry okna,to zakręcałam grzejniki.Szwagier to juz pewnie miał mnie dosyc,bo juz płakał że mu rybki w akwarium zmarzną....:wściekła/y:
Ale to nic.....:-D
Co do psrzatnia-to ja tez lubię porządek,śmieja sie ze mnie że jestem pedantka ale jak czytam u Was to ze mna nie jest jeszcze tak zle:-p:rofl2:
Dużych mebli nie mam jak przestawiac,ale chociaż jaies drobnice od czasu do czasu to chętnie;)

Anabuba, jestem ja;-).
Za momencik jednak spadam, pojawiłam się powiedzieć: dobrej nocy:-D. I miłych snów rzecz jasna.
Cieszę się, że udał ci się wypad... Faktycznie, w niektórych blokach można z gorąca się udusić.

Witam.

Anabuba, ale ja walnęłam z tą twoją rocznicą ślubu. Chyba byłam wczoraj zamroczona nocną porą:-D:-D:-D:-D:szok:. Nie wiem dlaczego skojarzyło mi się, że to dziś. W każdym razie będzie już na zapas:tak:;-). Niech żyje ślepota i głupota w jednym:rofl2:.

W każdym razie dziś roczek ma synuś Patrysi, więc Patrycja:
100 lat dla maluszka!!!!!!!!!

reklama
Do góry