reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie sobotni.

U mnie pralka na całego włączona. Tomaszek jeszcze w piżamce, Piotruś buszuje w szafce z ubraniami, czyli dzień zaczyna się normalnie...:tak::-).

Wpadłam się tylko przywitać i pędzę do obowiązków, a w sobotę jest ich trochę...:szok:.

Malinka, była ta upojna noc?

reklama
witam
a ja myslalam ze bedzie tyyyyyle czytania a tu prosze :-p
joe alex - heh tak jak ja, juz firanka powieszona poodkurzane ... sprztanie pelna para a maly zajmuje sie balaganem :dry:
malinka - to sie dzialo heh :-D

dzieki dziewczyny za slowa otuchy - dobrze ze Was mam :tak:;-)

witam dziewczynki o poranku;-)
oj była była ta upojn noc ech...........................
ja też mykam trochę ogarnąć mieszkanko a potem wpadne do was:tak::tak::tak:

Malinka, zazdroszczę ci tej upojnej nocy:tak:. U mnie jeszcze króluje @, więc nici z małego co nieco:no: .

U nas słoneczko pięknie świeci, nareszcie:-D. Może się dziś gdzieś z dziećmi wybierzemy jak dobrze pójdzie...

Miłego dnia życzę.

oj mnie tez by sie sprzydala taka upojna noc ale moj m robil na nocki a wczoraj mielismy 3 lata jak razem jestesmy (nie chodzi o rocznice slubu ;-)) no i co moj m poszedl na nocke a rano poszedl sobie na piwko i teraz spi ... :wściekła/y::dry:
a zapytam go wogole czy pamietal :sorry2:

Witam:-)

MALINKA:-)Fajnie ze noc sie udala;-)

PATRYSIA:-)Moj tez o niczym nie pamieta:-(
A tak wogole to przed chwila wyszla ode mnie bratowa mojego M:tak:Byla z trojka dzieci i ze swoja mama:szok:Te jej dzieci to masakra-a ja myslaalm ze moje sa niegrzeczne:szok:A teraz to sie ciesze ze sa jakie sa;-)i probuje ogarnac w domu i dojsc do siebie:crazy:

Moje dziewczynki mimo ze wstaly dzisiaj 10;20 to teraz spia po ich wizycie:szok:

:-)Milego dnia:-)

Ja również witam w sobotę :-)

Swojej nocy nie będę wam opisywać bo moja córa tak dala czadu....

Ale za to przyszła teściowa do dziecka i mieliśmy z M wychodne na 2 godzinki :tak:

Miłego dnia :-)

A ja zaraz będę próbowała nowy przepis: grzyby jak ryby. No i jeszcze coś słodkiego: pianki na życzenie M:szok:.

Pracowite czeka mnie popołudnie:tak:.

Mama Helenki, też przydałoby mi się takie wyjście z M, najlepiej do kawiarni na coś słodkiego i kawusię...

a moje kochanie poszło na spacerek z maleństwem a ja robie sobie porządki tak jak lubie dywan zwinięty meble na środku pokoju kombinuje co by tu przestawić muzyka dudni w głośnikach o jak ja to lubie:tak::tak::tak::tak:
moje kochanie wie że przy moim charakterku lepiej pamiętać o wszelakich rocznicach bo............... o jaka ja potem jestem upierdliwa:szok::szok::szok:więc już sobie w telefon powpisywał wszelakie rocznice i mu orzypomina dzień wcześniej o czym to on ma pamiętać:happy::-):tak:;-):happy:

reklama
jak ja lubie jak w domku jest tak czysto:-):-):-) mój P mówi że mój pedantyzm to zboczenie ale ja wiecznie sprzątam wycieram szoruje,,,,,,,,,,, ja jak codziennie na kolanach wszędzie nie umyje podłogi nie poodkurzam nie przetre to chora jestem:happy:no i wszyscy się śmieją bo co tydzień okna myje i prasuje nawet majtki skarpetki i sznurówki:-)

Do góry