reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Melduję się wieczorowo:-)
Dla SEWUSIA dużo duzo duzo zdrówka i całusów!!!!!!!!!!!!:-)

Ja oczywiście jak w kążdą niedziele byłam u mamusi na obiadku bo mój P w pracy.No i jakos zleciało,ale własnie zaczęłam się martwic bo Weronika zaczęła chrypic:-(
Normalnie chyba dzś nie usnę ze strachu.Co chrypa to co noc przeżywam koszmary żeby nie zaczęła sie dusic.Właśnie otworzyłam rziw na dwór i chłodze i nawilżam dom....W piątek i wczoraj byłam u mojej siostry,a oni maja akwrium więc mam nadzieję że to alegia na suchy pokarm dla rybek...My tez mamy akwarium i w 2 dni po jego zamontowanu dostała chrypy bez żadnych innych objawów i po 5dniachi podawaniu zyrtecu przeszło.Teaz suchy pokarm trzymamy zamknięty w kotłowni i jak sie karmi rybki to się bierzez w garsc i do akwarium od razu(a tak to pokarm stał na akwarium).Raz piotrek zostawił kilka sucych pałeczek na akwarium i ja nie widziałam i tak ze 2 dni leżał i Weronika znów dostała chrypy( i sie dopiero dopatrzyłam tych pałeczek).A u siostry owszem na czas odwiedzin pokarm był schowany do łazienki ale myślę że te alergeny i tak były na meblach,firakach itd.A do tego to suche i gorace powietrze....Mam nadzieje że to to,i że to nie będzie zapalenie krtani...Dałam już jej podwójną dawkę Zyrtecu.A co najlepsze że ona przez cały dzień nawet nie zapłakała więc nie wiedziałam że ja zaczyna brac chrypa(bo narazie taka mała),dopiero wieczorem jak płakała po kąpieli o butle to dopiero usłyszałam że cos:-(
A Wy jak myslicie?:confused:

-j- kochana kuruj się!!!!nie wolno ci chorowac!!!czyli w czwartek cc?jakie znieczulenie?

P.S myślałamże po całym dniu bedzie co nadrabiac a tu tylko kilka postów....

reklama
anabuba to na bank alergeny julk moja ma tak samo zyrtek pomoże a jak nie to u nas zawsze działe berodual.............
znikam do łóżeczka wykorzystać moje kochanie dobrej nocy dziewczyny;-)

Ale tu poniedziałkowe pustki:szok:.
Wywiało was wszystkie?:-D.

Życzę miłego dnia. I zdrówka dla wszystkich chorujących dzieci i mam:tak:.

Anka, witaj. No wreszcie dotarłaś z dalekich wojaży:tak::-D. Dłuuugi miałaś ten wypad...:-)

witam dziewczyny poniedziałkowo:-):-):-)
u nas moje kochanie już w pracy antocha podsypia(po ciężkiej nocy) dzieciaki nadal na feriach a ja zaraz zjem śniadanko ale najpierw z kawusią zajrzałam co u was a tu takie puuuuuuussssssssstttttttkkkkkkkiiiiii:-)

Hajka ;) Witam sie i ja.

dowikla oj mnie też by sie przydała wymiana mebli kuchennych. :tak:

joe alex no kuruję się , kuruję:tak:.Dziś przynajmniej juz mi ciurkiem z nosa nie leci.

anka26,07 a ty gdzie się podziewałaś , bo chyba coś przeoczyłam.:zawstydzona/y:

Anabuba fajne są obiadki u mamusi.:tak:Weronika gdyby złapała krtań to by bardzo kasłała, wręcz nie mogła odkaszlnąć zaleganej wydzieliny. A chrypka to być może objaw alergii skoro po zyrtecu jej przechodzi.:tak:Mam nadzieję , że dziś juz lepiej małej.
A w czwartek kochana to ja skierowanko dostanę dopiero. Ale przeczekam chyba weekend i chyba dopiero wybiorę się do szpitala we wtorek 3.02, bo akurat wtedy dyżur ma ten szpital w , którym chcę rodzić.Nie widzi mi się jakoś leżenie przez weekend, no chyba , że wcześniej zacznie się coś dziać.A tym bardziej ,że muszę wyleczyć się.Tak więc jeszcze tydzień wolności.:-)

Partysiu jak tam po urodzinkach? Byłaś dziś z Sewciem na kontroli u lekarza?

witam witam
wczoraj do Sewiego przyszli chrzestni z prezentami - ale byl zadowolony :-D

j - lekarz nam powiedzial ze jak wszystko poprawi sie po zastrzykach to wizyta nie bedzie konieczna a ze poprawilo sie jeszcze w trakcie zastrzykow i bylo wszystko wporzadku to nie poszlam ... ;-) a jak zdrowko :confused:

jeszcze raz dziekujemy za zyczonka a po kawalku torta to dopiero 15 lutego Wam zostawie bo wtedy bedzie imprezka - wczoraj tylko tak skromnie :tak:

reklama
Moje male jeszcze troche pokaszluja:wściekła/y:a w srode mamy gastroskopie:no:
Udalo mi sie umowic na jutro do mojej lekarki zeby je zobaczyla i osluchala i jakby co bede musiala odwolac ta gastroskopie i umowic sie na nastepny termin czyli pewnie tak za poltora miesiaca:szok:

-J-:-)Ja tez mialam cc i szczerze to nie bylo tak zle;-)Chociaz upieralam sie przy porodzie sn ale nie mialam juz na to wplywu:no:poniewaz pierwsza dziewczynka byla ulozona posladkowo.

Do góry