reklama
maly spi moj m w pracy ...
mama helenki no a u nas minimum to jest 1.113 zl
to jest dla mnie szok poprostu a niby skad my mamy tyle wziac - nie powiem jak m dostanie barborke czy teraz w lutym "14" to bedzie tyle ale zeby co miesiac 
joe alex - musze sie tylko dowiedziec jak sie odwolac - bo nigdy do niczego sie nie odwolywalam wiec jestem ciemna z tego tematu
no a maly musi cierpiec jak 3 na raz 
malinka - Twoj ex normalnie

mama helenki no a u nas minimum to jest 1.113 zl

joe alex - musze sie tylko dowiedziec jak sie odwolac - bo nigdy do niczego sie nie odwolywalam wiec jestem ciemna z tego tematu

malinka - Twoj ex normalnie

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Patrysia, a gdybyś tak, poza odwołaniem, poszła do jakiegoś posła. Oni mają swoje dyżury poselskie. W twojej miejscowości na pewno któryś przyjmuje. Warto wszystkiego spróbować...
patrze teraz na odwolanie itp. i pisze cos takiego
1.[FONT="] [/FONT]Osoby, które złożyły wniosek o wynajem mieszkania, a nie zostały uwzględnione na listach o których mowa w ust. 2 mogą złożyć umotywowane odwołanie w terminie 7 dni od daty otrzymania zawiadomienia o nie zakwalifikowaniu na listę osób przewidzianych do podpisania umowy najmu.
tylko ze nam powiedziala ze tez wniosek wogole nie bedzie rozpatrywany poniewaz mamy za maly dochod, i teraz nie wiem czy moge sie odwolac jak tego dokumentu nie dostane ....
1.[FONT="] [/FONT]Osoby, które złożyły wniosek o wynajem mieszkania, a nie zostały uwzględnione na listach o których mowa w ust. 2 mogą złożyć umotywowane odwołanie w terminie 7 dni od daty otrzymania zawiadomienia o nie zakwalifikowaniu na listę osób przewidzianych do podpisania umowy najmu.
tylko ze nam powiedziala ze tez wniosek wogole nie bedzie rozpatrywany poniewaz mamy za maly dochod, i teraz nie wiem czy moge sie odwolac jak tego dokumentu nie dostane ....

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Jak ja nienawidzę takich sytuacji
. Z góry niemalże wiadomo, że i tak oni będą górą, i to jest najgorsze...

Witam wieczorkiem:-)
MALINKA:-)Oj mi by sie tez przydal nowy telewizor;-)Ale w pierwszej kolejnosci mam odkurzacz i zelazko
JOE ALEX:-)Obys miala spokojna nocke po tym czopku no i oby maly sie nie meczyl
PATRYSIA:-)Nie wiem co Tobie powiedziec
Ale sprobuj z tym odwolaniem.Moze akurat...
Moja cala trojca spi,a ja juz po kolacyjce:-)
MALINKA:-)Oj mi by sie tez przydal nowy telewizor;-)Ale w pierwszej kolejnosci mam odkurzacz i zelazko

JOE ALEX:-)Obys miala spokojna nocke po tym czopku no i oby maly sie nie meczyl

PATRYSIA:-)Nie wiem co Tobie powiedziec

Moja cala trojca spi,a ja juz po kolacyjce:-)
jestem na chwilunie tak o krótce telewizor jednak nie kupiony bo jak się zdecydowaliśmy to już nie ma:-
szok::-
szok::-
szok:
moje kochanie zabrało się za wymiane napędu w laptopie i byłam uziemiona i tak go nie wymienił więc jutro powtórka

a teraz będziemy samotność w sieci oglądać a potem oj się będzie działo

nawet moje kochanie winko czerwone wytrawne moje ukochane kupiło
to uciekam buziaczki do jutra
moje kochanie zabrało się za wymiane napędu w laptopie i byłam uziemiona i tak go nie wymienił więc jutro powtórka

a teraz będziemy samotność w sieci oglądać a potem oj się będzie działo

reklama
Podziel się: