reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia, to co napisałaś podniosło mi ciśnienie. Przecież ich wymagania wzięte są z kosmosu. Gdybyście mieli takie zarobki to spokojnie moglibyście wziąć kredyt na mieszkanie, które w przyszłości byłoby wasze...:szok:.

Ja już niczego nie rozumiem.
Poza tym te pytania o oszczędności i z czego do tej pory żyliście. Jak ja nie cierpię urzędników, którzy podchodzą do swojej pracy jakby kij od szczotki połknęli - sztywno i bez uczucia...
Koniecznie się musicie odwoływać.

To wszystko mnie jakoś pesymistycznie nastroiło. Idę zrobić sobie coś słodkiego do jedzenia...:rofl2:

reklama
witam popołudniowo:-)
mój Antocha dzisiaj sobie tylko drzemki małe robi no i to psuje cały plan dnia bo za co się nie zabiore to już muszę do niego biec ale on ma tak zawsze jaj wiatry wieją a u nas dzisiaj wieje okropnie dobrze że P jest dziś w domku bo bym oszalała:wściekła/y:
a zła jestem na maxa bo chcaiałam się w weekend umówić z moim exem na rozmowe o dzieciakach itp a on z tekstem że nie może bo pracuje no ok a tym czasem mój tatuś zadzwonił i powiedział mi w wielkiej tajemnicy że mój exio to w weekend będzie u mojej mamy bo ta go zaprosiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mamuśka uwielbia knuć za moimi plecami a oto dowód:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: boi się mój ex tej rozmowy jak diabli bo to już moje kolejne podejście do tej rozmowy wie że chcę pogadać na temat jego kontaktów z dziećmi więc jak szczur ucieka:angry:ale ja poczekam ja cierpliwa jestem.............

oj anabuba wiem jak to jest z wyjazdami jak są dzieci nawet jak jedziesz na chwilkę to pakujesz połowe dobytku:tak::tak::tak:
ja w przyszłym tygodniu jade z antkiem po dzieci i już wiem ile rzeczy trzeba zabrać..............................:szok:

no normalnie weekend bo takie teraz pustki:szok::-D:szok::-D
jak to dobrze że ja mam w swoim P przyjaciela bo by mni dzisiaj bez nieg rozniosło tak mnie exik z mamusią wnerwili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj będe się dziś nocką relaksować i odstresowywać:rofl2:

malinka1 współczuje kłopotów z byłym. Jeszcze dopniesz swego :tak:

Ja ma trochę inne plany na noc :rofl2:
Je śpię jak zabita a mój M wstaje wysadzać Helenę :-D

Ciekawa jestem co z tego wyjdzie:sorry: Może jak mu zapewnię trochę wieczornej rozrywki to będzie miał większą motywację :-p

Jeszcze mam dzisiaj gości, spławiamy ich od miesiąca więc niestety kiedyś musiało to nastąpić :baffled:

nie ma to jak mało proszeni goście...........................
ja odkąd mieszkam na swoim mam tylko takich gości jakich lubie jak np w ubiegły weekend:tak:teraz też mieliśmy mieć gości ale ich grypa zmogła więc sami jesteśmy....................ale damy rade nudzić się nie będziemy:rofl2:

Witam wieczorowo.

Malinka, ale ten twój były to tchórz. Zero mężczyzny w mężczyźnie:crazy:.

A u mnie maluszek śpi (dałam mu czopka przeciwbólowego; na raz wychodzą mu 3 ząbki).
Starszy je kolację z tatusiem, a mnie nie bardzo chce się jeść.
Czekam też na koniec licytacji poncza na Allegro.
I marzy mi się spokojny sen:-):tak::-)

reklama
:-)my to już musimy bo nasz ma jakieś 15 lat i prawie nic na nim nie widać a że jest okazja 32 cale hd z 1500 na 9000 to kupujemy na raty ma sie rozumieć:-)

Do góry