sorki dziewczyny za to ze nie odpisze Wam na posty ale nie mam dzis dnia zreszta zaraz Wam napisze o co chodzi - tylko szkoda ze tak na ogolnym ...
chyba za szybko zaczelam sie cieszyc jestem tak zalamana
dzis jezdzilismy do Zakladu Pracy mojego m do Spoldzielni i innych tam jeszcze zeby wypisali wniosek ... ja dokanczalam czego mi jeszcze w nim brakowalo i z dobra mysla poszlismy go oddac ... a ze moj m robi teraz na kopalni od 4 miesiecy a byl tam zalacznik o dochodach z 6 miesiecy, to musial wypisac takie pisemko za co zylismy przez tamte 2 miesiace bo oni musza nas rozliczyc
(a kogo to interesuje) i moj m napisal ze zylismy z oszczednosci a ta babka do nas zeby m napisal ile dokladnie bylo tych oszczednosci
zagrzala mnie... (a my specjalnie bralismy kredyt 5.000 zl na rachunki i na zycie) i musial to napisac ze mielismy 5.000 zl i ze zasilek rodzinny skonczyl nam sie w czerwcu.
ale co bylo najgorsze - zanim pobralam ten wniosek nikt nam nie powiedzial ze do tego zeby wniosek byl pozytywnie rozpatrzony musi byc na osobe 1.113 zl MINIMUM!!!!
i jak ona to liczyla to wyszlo nam ze mamy na osobe ok 830 zl :-
-
-( i nasz wniosek zostal negatywnie rozpatrzony wiec musimy sie starac jak zarobki mojego m sie zwieksza czyli za ile 

to co maja powiedziec ludzie gdzie w rodzinie jest po 7 osob i sa biedni i chca sie starac o mieszkanie - powinni miec zarobku kolo 8 tys ciekawe z czego

bedziemy sie teraz odwolywac ...
naprawde zamiast oni nam pomagac to tak nas wnerwili ze tylko jechalismy i kur...lismy (sorki
)
mam dolka :-
-
-
-(

chyba za szybko zaczelam sie cieszyc jestem tak zalamana
dzis jezdzilismy do Zakladu Pracy mojego m do Spoldzielni i innych tam jeszcze zeby wypisali wniosek ... ja dokanczalam czego mi jeszcze w nim brakowalo i z dobra mysla poszlismy go oddac ... a ze moj m robi teraz na kopalni od 4 miesiecy a byl tam zalacznik o dochodach z 6 miesiecy, to musial wypisac takie pisemko za co zylismy przez tamte 2 miesiace bo oni musza nas rozliczyc

ale co bylo najgorsze - zanim pobralam ten wniosek nikt nam nie powiedzial ze do tego zeby wniosek byl pozytywnie rozpatrzony musi byc na osobe 1.113 zl MINIMUM!!!!

to co maja powiedziec ludzie gdzie w rodzinie jest po 7 osob i sa biedni i chca sie starac o mieszkanie - powinni miec zarobku kolo 8 tys ciekawe z czego

bedziemy sie teraz odwolywac ...
naprawde zamiast oni nam pomagac to tak nas wnerwili ze tylko jechalismy i kur...lismy (sorki

mam dolka :-