reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witam.
U mnie prawie wszyscy śpią. Tylko Tomasz lata po domku ze słuchawkami od telefonu...
A tak na marginesie, doszedł telefonik z Allegro. Mąż jest zadowolony...:-)
Kasia, witam gorąco
.
-j-, masz rację. Jedno dziecko przy drugim się chowa... A jaki jest przy tym ubaw, kiedy młodsze próbuje naśladować starsze...
U mnie prawie wszyscy śpią. Tylko Tomasz lata po domku ze słuchawkami od telefonu...
A tak na marginesie, doszedł telefonik z Allegro. Mąż jest zadowolony...:-)

Kasia, witam gorąco

-j-, masz rację. Jedno dziecko przy drugim się chowa... A jaki jest przy tym ubaw, kiedy młodsze próbuje naśladować starsze...

Mama Helenki
i Aniki :D
Ja chce żeby moje drugie dziecko takie było...
Niech tylko śpi i je dopóki nie zacznie raczkować ;-)
Bez noszenia na rekach, zabierania do swojego łóżka i nieprzespanych nocy...
A co, pomarzyć zawsze można
Witaj Kasiu
A co, pomarzyć zawsze można

Witaj Kasiu
WITAJ MALINKO
Olivka bedzie miec 5 mies.w czwartek,ale ona mi od urodzenia dobrze spala.Na poczatku jak karmilam piersia to budzila mi sie tylko raz w nocy,fakt ze pozniej caly dzien siedziala mi na cycuszku ale bylam wyspana i wypoczeta 
Ostatnia edycja:
Olivka nie lubi spac z nami uwielbia swoje lozeczko w ktorym moze sie powyciagac i rozlozyc jak sie jej podoba :-)
(przepraszam z gory za bledy,i za brak polskich znakow ale niestety ich nie posiadam,poniezaz nie mam polskiego windowsa :-()
(przepraszam z gory za bledy,i za brak polskich znakow ale niestety ich nie posiadam,poniezaz nie mam polskiego windowsa :-()
joe alex
Kasia, najważniejsze żeby był wilk syty i owca cała;-). Czyli ty wypoczęta po przespanej nocy, a maluszek najedzony

joe alex
Dobre, dobre... Jak znajdziesz na to receptę to proszę podrzuć jąJa chce żeby moje drugie dziecko takie było...
A co, pomarzyć zawsze można![]()

Jasne potwierdzam 
u mnie moje kochanie ma dzisiaj wolny dzonek i planuje jakiś miły wieczorek......:-) winko film sexik............... jak tu go nie kochać:-):-):-)
a teraz pojechał do miasta po tusze do drukarki bo chcemy zdjęcia wydrukować i julce jakieś kolorowanki bo to maniaczka kolorowanek i jak wróci z feri musi mieć zapasik:-):-)
antek udaje że śpi ale leży spokojnie więc nie ruszam go

a teraz pojechał do miasta po tusze do drukarki bo chcemy zdjęcia wydrukować i julce jakieś kolorowanki bo to maniaczka kolorowanek i jak wróci z feri musi mieć zapasik:-):-)
antek udaje że śpi ale leży spokojnie więc nie ruszam go

reklama
Ja mam dopiero jedno,ale zaras po wakacjach(bo trzeba sie troche wyszalec
) bedziemy starac sie o drogie:-)
Oby tylko bylo takie grzeczne jak pierwsze
Oby tylko bylo takie grzeczne jak pierwsze

Podziel się: