reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.

U mnie prawie wszyscy śpią. Tylko Tomasz lata po domku ze słuchawkami od telefonu...

A tak na marginesie, doszedł telefonik z Allegro. Mąż jest zadowolony...:-):-D

Kasia, witam gorąco:tak:.

-j-, masz rację. Jedno dziecko przy drugim się chowa... A jaki jest przy tym ubaw, kiedy młodsze próbuje naśladować starsze...:laugh2:

Ja chce żeby moje drugie dziecko takie było...
Niech tylko śpi i je dopóki nie zacznie raczkować ;-)

Bez noszenia na rekach, zabierania do swojego łóżka i nieprzespanych nocy...

A co, pomarzyć zawsze można :rofl2:

Witaj Kasiu

WITAJ MALINKO :) Olivka bedzie miec 5 mies.w czwartek,ale ona mi od urodzenia dobrze spala.Na poczatku jak karmilam piersia to budzila mi sie tylko raz w nocy,fakt ze pozniej caly dzien siedziala mi na cycuszku ale bylam wyspana i wypoczeta :)

Ostatnia edycja:
Olivka nie lubi spac z nami uwielbia swoje lozeczko w ktorym moze sie powyciagac i rozlozyc jak sie jej podoba :-)

(przepraszam z gory za bledy,i za brak polskich znakow ale niestety ich nie posiadam,poniezaz nie mam polskiego windowsa :-()

Ja chce żeby moje drugie dziecko takie było...
Niech tylko śpi i je dopóki nie zacznie raczkować ;-)

Bez noszenia na rekach, zabierania do swojego łóżka i nieprzespanych nocy...

A co, pomarzyć zawsze można :rofl2:
Dobre, dobre... Jak znajdziesz na to receptę to proszę podrzuć ją :tak:;-). Przyda się w razie czegoś..., np. kolejnej niespodziewanej dzidzi:-D

u mnie moje kochanie ma dzisiaj wolny dzonek i planuje jakiś miły wieczorek......:-) winko film sexik............... jak tu go nie kochać:-):-):-)
a teraz pojechał do miasta po tusze do drukarki bo chcemy zdjęcia wydrukować i julce jakieś kolorowanki bo to maniaczka kolorowanek i jak wróci z feri musi mieć zapasik:-):-)
antek udaje że śpi ale leży spokojnie więc nie ruszam go:tak::tak::tak:

reklama
Do góry