reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla - smacznego ja wlasnie zjadlam cos slodkiego :zawstydzona/y:
anabuba - no to tekstem palnął :sorry: ;-)
joe alex - ja tez sama ( no prawie - bo z tesciami :confused2: )

reklama
ide spac ;-)
Wy pewnie jak jutro pozno zagladne to rozpiszecie sie na 12 stron :-p:tak:
bede miala co czytac :-D
dobrej nocki

anabuba - napewno nie ja :no: mam na suwaczku ile jestesmy po slubie ;-)

PATRYSIA:-)Dziekuje
Ale sobie dalam mieszanke;-)trzy skibki chleba i kazdza z czyms innym(dzem,metka,szynka) hihihi i popijam to sokiem zurawinowym;-)
Mlode usnely przy mleczku-juz drugi dzien dzisiaj bez drzemki sa

ANABUBA:-)Napewno nie ja hihihi;-)

no i wszystkie śpią:szok::szok::szok::szok::szok:a ja na bezsennośc cierpie:-):-):-)chciałam to moje kochanie na jakiś sexik namówić a mi zasnoł:szok:ha ha taka pociągająca widać jestem:-Dno nic czekam na weekend aż będzie wreszcie wyspany:tak:

Halo,halo:-)
Ja jeszcze nie spie ;-)Bylam pod prysznicem i tak mi bylo cieplutko ped goraca woda ze mi sie nie chcialo wychodzic:tak:A w pokoju okno mialam otwarte i mi sie wietrzylo
Ale juz jestem pod cieplutka kolderka z laptopem na kolankach i czytam i pisze

reklama
Do góry