reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieci śpią, mężuś ogląda filmik niepocieszony po przegranej Polaków z Niemcami w piłce ręcznej:no:.
Rozmawialiśmy sobie z M o zdradzie: co byłoby, gdyby miał skok w bok i wyszło z tego dziecko:baffled:. Generalnie wolałabym, aby taki scenariusz się nie sprawdził...:eek:.
Ten wieczór jakoś nastroił mnie do takich tematów....

reklama
hej hej
dzis bylismy na zastrzyku i u dziadka
jutro juz ostatni zastrzyk huraaaaaaaa :-)
teraz maly spinka a ja za niedlugo ide spac bo jutro musze z m pozalatwiac sprawy w centrum... miedzy innymi z wnioskiem :dry:
Wy pewnie jak zwykle sie rozpisalyscie :-p

mama helenki - super wiesci ze z dzidzia wszystko wporzadku:tak: no a mala bedzie musiala jeszcze polezec w domku :-( zdrowka :tak:
anaconda - ale Ty chyba nie bedziesz nam wpadac w depresje :-p
jcienkowska - :-)
malinka - ojej ale fajne suwaczki :-p - udalo Ci sie ;-)
joe alex - kochana a co Cie tak wzielo na takie tematy :eek:

no ja juz odswiezona ide robic mojemy m na jutro sniadanko bo poszedl na nocke do roboty a jak przyjdzie przed 6 to potem chalasu robi wiec tak ma zawsze gotowe :tak:

joe alex - :-)

dowikla i malinka fajne suwaczki:-)Widzę że się udało i cieszę się że mogłam pomóc,może dlatego że na świeżo bo sama to wczoraj rozgryzłam dopiero,ale tak jakos mnie olsniło:-D:-D:-D
Mój P juz chrapie jak zwykle,ababuchy leżą w łózkach:-D
Weronika dzis w dzień spała 2,5godz więc jeszcze nie jest senna,a ja w miedzyczasie zerkam na DR Housa na tvp2.
joe alex mój mąz to ostatnio wyleciał do mnie z tekstem czy miałam ochote i okazję go zdradzic!!!normalnie byłam w szkou bo walnął prosto z mostu:sorry:

reklama
Ja czekam az dziewczynki wypija mleczko i oby usnely przy nim:tak:
Mlody marudzi ze chce spac w salonie:no:Chyba go tam wysle z M i bede miala spokoj;-)
Zaraz mykam sie umyc i zrobic jakas kolacyjke

Do góry