reklama
ha a coś w tym jest że ja w trumnie:-):-)ale nałóg to nałóg.....................
to jak z BB wiesz że powinnaś odejść już od kompa bo obiad bo dzieci bo sprzątanie............. ale siedzisz mówiąc w myślachh jeszcze chwilkę:-):-):-):-)
to jak z BB wiesz że powinnaś odejść już od kompa bo obiad bo dzieci bo sprzątanie............. ale siedzisz mówiąc w myślachh jeszcze chwilkę:-):-):-):-)
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
No dokładnie tak jak piszesz
. Ale nie jest tak źle... Dzieci chodzą najedzone, czyste, a nam zwyczajnie należy się chwila relaksu. Tym bardziej, że jest zima, bo latem to trudno zastać nas w domku.

Witam,witam:-)
Mlody juz w przedszkolku:-)A dziewczynki jeszcze spia ufff i tez mam chwilke dla siebie;-)
Dzisiaj maja w przedszkolu dzien Babci i Dziadka a ja zapomnialam dac dziadkom aparatu
moze jeszcze moj Tata jakos po niego wleci
Ja tez czekam na lato albo chociaz na wiosne bo juz nie moge usiedziec w domu
Wszedzie by sie poszlo ale jakos sie nie chce w taka pogode
Jesli chodzi o leki to ja mam lek wysokosci
Ale za malolaty zeby zaimponowac kolegom to chodzilam po tej lyzce od koparki jak byla podniesiona w gore
Ale sie wtedy balam no ale coz-glupota hehe
Mlody juz w przedszkolku:-)A dziewczynki jeszcze spia ufff i tez mam chwilke dla siebie;-)
Dzisiaj maja w przedszkolu dzien Babci i Dziadka a ja zapomnialam dac dziadkom aparatu

Ja tez czekam na lato albo chociaz na wiosne bo juz nie moge usiedziec w domu

Jesli chodzi o leki to ja mam lek wysokosci

Witam z rana
Niektóre cierpicie na bezsenność, niektórym snu brakuje a ja panicznie zaczynam się bać porodu.
I to do tego stopnia, że po nocach śnią mi sie głupoty- a to , że rodzę, a to, że karmię piersią , a to , że niuńka przez skórę mi przełazi i ślicznie się uśmiecha....Jaa cieee , kiedy to się skończy.Mam już manię sprawdzania czy mi przypadkiem wody nie odchodzą.Cholercia , chyba zaczynam panikować.
Patrysiu to super , że małego nie będą juz kłuli. Po zastrzykach to szybciej choróbsko przechodzi niż po podawaniu antybiotyku doustnie.
A u nas nadal walczymy z chorobą antybiotykami.Wyniki tego leczenia posuwają się do przodu maleńkimi kroczkami. Dzis przynajmniej w nocy nie kaszleli.
Mykam kochane ogarnąć chałupkę i wrócę do was.:-)
eeee my w tym roku dopiero 9 będziemy świętować.kto ma dłuższy staż małżeński?
Niektóre cierpicie na bezsenność, niektórym snu brakuje a ja panicznie zaczynam się bać porodu.

Patrysiu to super , że małego nie będą juz kłuli. Po zastrzykach to szybciej choróbsko przechodzi niż po podawaniu antybiotyku doustnie.

A u nas nadal walczymy z chorobą antybiotykami.Wyniki tego leczenia posuwają się do przodu maleńkimi kroczkami. Dzis przynajmniej w nocy nie kaszleli.

Mykam kochane ogarnąć chałupkę i wrócę do was.:-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam dziewczynki :-)
Ale natłok informacji...
-j- straszne to samopoczucie pod koniec ciąży
Ja mam rodzic w lipcu, mam nadzieje tylko, że jeszcze nie będzie gorąco...
Jeśli chodzi o solarium to jestem uczulona
wyskakują mi palmy i skóra od razu schodzi więc odpada.
Ja tez nie wyspana. Przygód z nocnym siusianiem ciąg dalszy... Obudziła się oczywiście z płaczem, wysadziłam no i niby wszystko OK ale się zaczęło marudzenie. Dałam się na mówić na mleko. Zrobiłam taką oszukana kaszę. Wprawdzie obyło się bez płaczu ale jeszcze 2 godziny coś pojękiwała to i tak nie spałam
No ale w porównaniu z wczoraj to i tak chyba lepiej :-)
Ale natłok informacji...
-j- straszne to samopoczucie pod koniec ciąży

Jeśli chodzi o solarium to jestem uczulona

Ja tez nie wyspana. Przygód z nocnym siusianiem ciąg dalszy... Obudziła się oczywiście z płaczem, wysadziłam no i niby wszystko OK ale się zaczęło marudzenie. Dałam się na mówić na mleko. Zrobiłam taką oszukana kaszę. Wprawdzie obyło się bez płaczu ale jeszcze 2 godziny coś pojękiwała to i tak nie spałam

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Widzę, że nie tylko ja miałam nocne przeboje z maluszkami
. Dzieci to rzeczywiście mają wyczucie czasu

reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Taaaa
coraz bardziej zaczynam eis obawiać jak to będzie z dwójka maluchów...
Jak ja przeżyje pierwsze miesiące
coraz bardziej zaczynam eis obawiać jak to będzie z dwójka maluchów...
Jak ja przeżyje pierwsze miesiące

Podziel się: