reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ha a coś w tym jest że ja w trumnie:-):-)ale nałóg to nałóg.....................
to jak z BB wiesz że powinnaś odejść już od kompa bo obiad bo dzieci bo sprzątanie............. ale siedzisz mówiąc w myślachh jeszcze chwilkę:-):-):-):-)

No dokładnie tak jak piszesz:tak:. Ale nie jest tak źle... Dzieci chodzą najedzone, czyste, a nam zwyczajnie należy się chwila relaksu. Tym bardziej, że jest zima, bo latem to trudno zastać nas w domku.

oj jak ja czekam za tymi letnimi spacerami słońcem.............
a za oknem u mnie dziś plucha wiatr i do bni z taką pogodą:angry:
jak tu iść na spacerek z maluszkiem.....................

Witam,witam:-)
Mlody juz w przedszkolku:-)A dziewczynki jeszcze spia ufff i tez mam chwilke dla siebie;-)
Dzisiaj maja w przedszkolu dzien Babci i Dziadka a ja zapomnialam dac dziadkom aparatu:wściekła/y: moze jeszcze moj Tata jakos po niego wleci:confused2:

Ja tez czekam na lato albo chociaz na wiosne bo juz nie moge usiedziec w domu:no:Wszedzie by sie poszlo ale jakos sie nie chce w taka pogode:no:

Jesli chodzi o leki to ja mam lek wysokosci:szok:Ale za malolaty zeby zaimponowac kolegom to chodzilam po tej lyzce od koparki jak byla podniesiona w gore:szok:Ale sie wtedy balam no ale coz-glupota hehe

Witam z rana
kto ma dłuższy staż małżeński?
eeee my w tym roku dopiero 9 będziemy świętować.

Niektóre cierpicie na bezsenność, niektórym snu brakuje a ja panicznie zaczynam się bać porodu.:baffled:I to do tego stopnia, że po nocach śnią mi sie głupoty- a to , że rodzę, a to, że karmię piersią , a to , że niuńka przez skórę mi przełazi i ślicznie się uśmiecha....Jaa cieee , kiedy to się skończy.Mam już manię sprawdzania czy mi przypadkiem wody nie odchodzą.Cholercia , chyba zaczynam panikować.:sorry:

Patrysiu to super , że małego nie będą juz kłuli. Po zastrzykach to szybciej choróbsko przechodzi niż po podawaniu antybiotyku doustnie.:tak:
A u nas nadal walczymy z chorobą antybiotykami.Wyniki tego leczenia posuwają się do przodu maleńkimi kroczkami. Dzis przynajmniej w nocy nie kaszleli.:tak:

Mykam kochane ogarnąć chałupkę i wrócę do was.:-)

Witam dziewczynki :-)

Ale natłok informacji...

-j- straszne to samopoczucie pod koniec ciąży:eek: Ja mam rodzic w lipcu, mam nadzieje tylko, że jeszcze nie będzie gorąco...

Jeśli chodzi o solarium to jestem uczulona:baffled: wyskakują mi palmy i skóra od razu schodzi więc odpada.

Ja tez nie wyspana. Przygód z nocnym siusianiem ciąg dalszy... Obudziła się oczywiście z płaczem, wysadziłam no i niby wszystko OK ale się zaczęło marudzenie. Dałam się na mówić na mleko. Zrobiłam taką oszukana kaszę. Wprawdzie obyło się bez płaczu ale jeszcze 2 godziny coś pojękiwała to i tak nie spałam:no: No ale w porównaniu z wczoraj to i tak chyba lepiej :-)

reklama
Do góry