reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
No i jestem uziemiona do poniedziałku 
W poniedziałek dopiero na kontrole z moja córą, bo ponoć poprawa jest ale niewielka.
Mam tylko nadzieje, że Helena padnie o 20, bo nie spała dzisiaj wcale...

W poniedziałek dopiero na kontrole z moja córą, bo ponoć poprawa jest ale niewielka.

Mam tylko nadzieje, że Helena padnie o 20, bo nie spała dzisiaj wcale...
Mama Helenki
i Aniki :D
-j- Na samopoczucie nie narzekam. Jeszcze tylko wizyta u ortopedy ( gin mnie do niego wysłał
), nie powiem plecy bolą, no ale dźwigam moją córę, więc się tego spodziewałam... Marzy mi się tylko spanie 
Widzę że jesteś z Rdomia, bywam tam kilka razy do roku, mam w Rdomiu sporo rodzinki
A jak Ty się czujesz, z tego co wyczytałam to niedlugo rodzisz??
dowikla Gratuluje suwaczków :-)
jcienkowska ja do tej pory do alkoholowego z dowodem muszę latać

Widzę że jesteś z Rdomia, bywam tam kilka razy do roku, mam w Rdomiu sporo rodzinki

dowikla Gratuluje suwaczków :-)
jcienkowska ja do tej pory do alkoholowego z dowodem muszę latać

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witam.
Malinka, z tymi suwaczkami udało ci się na bank. Fajnie wyglądają
.
Mama Helenki, mi do tej pory kręgosłup nawala po dwóch ciążach i chyba tak zostanie aż do śmierci:-)
Malinka, z tymi suwaczkami udało ci się na bank. Fajnie wyglądają

Mama Helenki, mi do tej pory kręgosłup nawala po dwóch ciążach i chyba tak zostanie aż do śmierci:-)
Ból krzyża i mnie doskwierał.-j- Na samopoczucie nie narzekam. Jeszcze tylko wizyta u ortopedy ( gin mnie do niego wysłał), nie powiem plecy bolą, no ale dźwigam moją córę, więc się tego spodziewałam... Marzy mi się tylko spanie
Widzę że jesteś z Rdomia, bywam tam kilka razy do roku, mam w Rdomiu sporo rodzinkiA jak Ty się czujesz, z tego co wyczytałam to niedlugo rodzis??

A teraz to czuję się jak 80- letnia babcia. Grawitacja działa mi na brzuchol, ciagnie mnie wszystko dołem.Uciski i ból w okolicy łona to normalka. Bywają takie dni , że człapię sie jak kaczka i to dosłownie.

Do szpitala mam sie zgłosić za tydzień o ile mnie coś prędzej nie złapie.
Ciężko mi już jak cholercia.

No i fajnie , że masz kogoś w mojej mieścinie.:-)
Chyba się udało z tymi suwaczkami :-)

reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
cześć wpadłam tylko na chwilkę, trochę poczytałam, ale ciężko tak nadrobić cały dzień
sporo tego
postaram się w weekend może zajrzeć na dłużej, bo nie wyrabiam sie na zakrętach
:-), cały dzień w biegu i jeszcze praca domowa w postaci projektu łazienki i kuchni, niby przyjemnośc ale ciężko mi idzie
u mnie też dzisiaj pogoda paskudna, mgła taka że niewiele widziałam jadąc samochodem za miastem i do tego deszcz
Życzę Wam miłego wieczoru i upojnej ;-)
;-)nocy

u mnie też dzisiaj pogoda paskudna, mgła taka że niewiele widziałam jadąc samochodem za miastem i do tego deszcz

Życzę Wam miłego wieczoru i upojnej ;-)

Podziel się: