reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja troszke pogrzebalam w tych moich ustawieniach:tak:
Usunelam te suwaczki ktorych i tak nie bylo widac:confused2::confused2::confused2:i zrobilam sobie nowe na maluchy.pl i dodatkowo udalo mi sie jeszcze wcisnac zdjecie do sygnaturki:-)

reklama
No i jestem uziemiona do poniedziałku :wściekła/y:
W poniedziałek dopiero na kontrole z moja córą, bo ponoć poprawa jest ale niewielka.:no:

Mam tylko nadzieje, że Helena padnie o 20, bo nie spała dzisiaj wcale...

Moje dziewczynki juz drugi dzien nie spia:szok:
A wczoraj poszly spac dopiero przed 22:szok:
No i dzisiaj na zmeczone to mi nie wygladaja:rofl2:

MAMA HELENKI:-)
Duzo zdrowka dla malej;-)Oby do poniedzialku bylo dobrze;-)

-j- Na samopoczucie nie narzekam. Jeszcze tylko wizyta u ortopedy ( gin mnie do niego wysłał:confused:), nie powiem plecy bolą, no ale dźwigam moją córę, więc się tego spodziewałam... Marzy mi się tylko spanie :happy:
Widzę że jesteś z Rdomia, bywam tam kilka razy do roku, mam w Rdomiu sporo rodzinki :tak: A jak Ty się czujesz, z tego co wyczytałam to niedlugo rodzisz??

dowikla Gratuluje suwaczków :-)

jcienkowska ja do tej pory do alkoholowego z dowodem muszę latać :-D

Witam.

Malinka, z tymi suwaczkami udało ci się na bank. Fajnie wyglądają:-D.

Mama Helenki, mi do tej pory kręgosłup nawala po dwóch ciążach i chyba tak zostanie aż do śmierci:-)

-j- Na samopoczucie nie narzekam. Jeszcze tylko wizyta u ortopedy ( gin mnie do niego wysłał:confused:), nie powiem plecy bolą, no ale dźwigam moją córę, więc się tego spodziewałam... Marzy mi się tylko spanie :happy:
Widzę że jesteś z Rdomia, bywam tam kilka razy do roku, mam w Rdomiu sporo rodzinki :tak: A jak Ty się czujesz, z tego co wyczytałam to niedlugo rodzis??
Ból krzyża i mnie doskwierał.:tak:Bywało , że zamiast na łóżku rozkładałam materac na podłodze i tam spałam. :tak:A ze spankiem to tylko jeden tydzień miałam taki, że spałam non-stop , gdzie tylko przysiadłam.
A teraz to czuję się jak 80- letnia babcia. Grawitacja działa mi na brzuchol, ciagnie mnie wszystko dołem.Uciski i ból w okolicy łona to normalka. Bywają takie dni , że człapię sie jak kaczka i to dosłownie.:tak:I niekiedy mam takie uczucie jakby mała wystawiała mi nóżkę ( bo ułożona jest pupa w dół) przez psipsię.
Do szpitala mam sie zgłosić za tydzień o ile mnie coś prędzej nie złapie.
Ciężko mi już jak cholercia.:tak:
No i fajnie , że masz kogoś w mojej mieścinie.:-)
Chyba się udało z tymi suwaczkami :-)
:tak::tak::tak: piękne.

reklama
cześć wpadłam tylko na chwilkę, trochę poczytałam, ale ciężko tak nadrobić cały dzień:szok: sporo tego:tak::-D postaram się w weekend może zajrzeć na dłużej, bo nie wyrabiam sie na zakrętach:baffled::-), cały dzień w biegu i jeszcze praca domowa w postaci projektu łazienki i kuchni, niby przyjemnośc ale ciężko mi idzie:confused2:
u mnie też dzisiaj pogoda paskudna, mgła taka że niewiele widziałam jadąc samochodem za miastem i do tego deszcz :no:
Życzę Wam miłego wieczoru i upojnej ;-):tak:;-)nocy

Do góry