reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez siedze po nocach albo przed tv albo przed netem:tak:

Jak Dominik byl maly to jak ostatni raz go karmilam o 21 tak jak zaczynalo sie wtedy "na wspolnej" to po "na wspolnej" musialam miec juz cisze i pogaszone swiatla i tez szlam spac:szok:

Widzialam ze rowniez lubisz solarium?Ja musialabym sie wybrac ale jakos mi sie nie chce:no:

reklama
zanim zaszłam w ciąże z antkiem to byłam uzależnina od solarium chodziłam codziennie na 20 minut:tak::-)opalona byłam jak mulatka a że karnacje mam ciemną to ok:-)aż mi skóra schodziła:-):-):-)ale to był czas szalonej miłości z moim kochaniem a wiecie jak to jest na początku:-Da to było po rozstaniu z moim ex ech to był czas te motylki w brzuchu:-D:-D:-D teraz też jest ok miłość wielka ale jak by inna bardziej dojrzała.............

Ja kiedys tez chodzilam na 15 minut:tak::tak::tak:i bardzo czesto;-)

Teraz to chodze od czasu do czasu ale na 8 min i juz nie moge wylezec:tak:

Pamietam jak moj Dominik mial chyba z miesiac i poszlam na solke.Ze go jeszcze karmilam to mialam w staniku wkladki laktacyjne,no i jak sie rozbieralam to mi jedna jakos wyskoczyla i pokulala mi sie pod drzwiami na zewnatrz kabiny:szok:
Ale mialam dola tym bardziej ze od razu obok byly krzeselka dla czekajacych:szok:
Tak cichaczem wystawilam reke pod drzwiami i ta wkladke wciagnelam :rofl2:i mam nadzieje ze nikt nie widzial co mi ucieklo i jak to wciagalam spowrotem bo nie kazdy wie co to bylo i jeszcze mogli sobie dziwne rzeczy pomyslec:-D
Jak wychodzilam to jak najszybciej i nie patrzac na nikogo;-)

Oki,Ja juz uciekam bo zaczynam sie robic spiaca;-)A jutro przyjezdza siostra z kolezanka i kolezanki synkiem:-)

:-):tak:DOBRANOC:tak::-)

Witajcie.

Jaka ja jestem niewyspana:szok:. Mój maluszek zasnął dopiero o 1 w nocy... I nie bardzo wiem, o co mu chodziło... Może ten nieszczęsny kolejny ząbek...:eek::baffled:. W każdym razie jestem jak zombi - zmęczona jak jasna choinka:no:.

Moje dzieci teraz buszują w łazience: Tomek siedzi na ubikacji i robi swoje a Piotruś przyczłapał się do niego i razem wariują:rofl2:. Mam chwilę dla siebie...

Postaram się teraz nadrobić to, co w nocy:szok: pisałyście...

Dziewczyny, pisałyście o solarium. No ja chciałam kiedyś iść przed ślubem się ładnie opalić, ale nie mogę z dwóch powodów: po pierwsze mam dwa guzki w piersi (wtedy jeszcze tylko jeden) i nie wiem, jaka byłaby reakcja organizmu; a po drugie mam klaustrofobię:szok:.
W nocy nie mogę mieć w sypialni zasłoniętych okien i nie mogę mieć przykrytej twarzy, np kołdrą...
Kilka lat temu w pokoju gdzie spałam okno zasłonięte było żaluzjami. Obudziłam się w nocy i dusiłam się. Zerwałam łańcuszek i jeszcze trochę, a nie byłoby mnie wśród was:tak::rofl2:.

To by było wszystko w tym temacie. A poza tym te solaria leżące kojarzą mi się z trumnami...:eek::szok:

reklama
Do góry