reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobiety uciekam bo moje słonko spało 2,5godz!!!!!!!!!!! i wstało głodne ,a to gorsz jk wojan.No i P zaraz wróci z pracy więc pewnie zasiądzie przed kompem:wściekła/y: Żegnam się więc i do wieczora:-)

reklama
ojej mamoHelenki nawet nie zauważyłam , że jesteś mamą przy nadzieji.:zawstydzona/y:Ja do 5 miesiąca nic nie tyłam, a spadki wagi tez były.:tak:To przez te wymioty chyba. Za to teraz nadrabiam kilogramami, że ho ho.:tak::-)A jak poza tym się czujesz? Cos ci doskwiera?

U mnie ogórkowa była.:blink:

I też jakoś tak mglisto, deszczowo... , że główka boli przez cały dzień. Nawet dzemka nie pomogła.

Czekam właśnie na dziadków, bo zaprosiliśmy. :blink:Niestety w tym roku oni do nas muszą , bo wnuczęta chore.

Z podpisem nie pomogę:no:. Malinko jak tam suwaczek?

nie wiem czy dobrze Ci wytlumaczyłam-teraz masz opis-Dominik.....
potem jedna linijka przery,potem dziewczynki ....i znów linijka przerwy.Więc jak wkleisz suwaczki a nad nimi podpisy to nie moze byc tych linijek przerwy bo znów Ci wsykoczy żebłąd

Dziekuje:-)Dobrze mi wytlumaczylas,dobrze;-)
Udalo mi sie zmienic ale musialam usunac fotke mojej trojcy z sygnatury:no:ale zaraz cos wymysle innego hihi
Jeszcze raz wielkie dzieki;-)

MAMA HELENKI:-)Super ze zdzidzia wszystko oki:tak:Oby tak dalej:tak:

U nas tez szaro i ponuro i do tego wilgotne powietrze:wściekła/y:Ja chce juz lato:tak:

Dziekuje wszystkim:-) tak sobie myslalam ze jak jeszcze ktos mi powie ze sama jak dziecko wygladam a mam juz swoje to mu rozkwasze nos(oswiadczylam juz to mężowi:laugh2:)ale chyba sie powstrzymam!!:-D

Ostatnia edycja:
no ja zawitałam a wszystkie sobie poszły:-:)-:)-( u nas też pogoda do bani ale spacerek mamy zaliczony:tak::tak::tak:a z suwaczkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja jakaś tepa jestem i wiecznie jeden komunikap a to zły adres url a to nie w tym miejscu niby już chyba wszystkiego próbowałam utworzyłam suwaczek na maluchy pl wklejam adres w sygnature i pojawia mi sie z angielskiego ze albo nie to pole albo że zły adres juz nerwów do tego nie mam a taki ładny był ten suwaczek:-( u mnie już po obiadku tzn piotr zjadł ja narazie nie mam ochoty moze za chwile i juz miałam antka karmić bo to jego pora i P wzioł go na rece i teraz oboje chrapią tak jak mały lubi najbardziej u taty na brzuszku:happy: a ja zasiadłam poczytac co u was

a co do wagi w iąży to ja na początku schudłam 7 kg a potem do końca przytyłam tylko 5 więc waga ciążowabyła minus2:-):-):-):-) mnie to cieszyło doktorka mniej:tak::tak::tak: ale teraz się diece bo ja całe życie chciałam być zczupła tylko mi coś nie wychodziło nigdy:wściekła/y::-):szok: ale tym razem się musi udać:-p

ja się na chwilę przyplatałam jednak bo P ma obowiązki podwórkowe-drzewao itd ,mała najedzone i teraz obie oglądją Teletubisie,a ja mam chwilę:-D
Malinko-jak juz zrobisz sobie suwaczek to skopiuj jego BBCODE-tak musi byc napisane że to to(on ma 3-4linijki).Ten BBCODE powinien byc gdzieś na dole pod suwaczkiem,a nie w górnym pasku gdzie adres.A w edystuj sygnature jak wejdziesz to wklej ten BBCODE w miejsce tak jakbys normalnie pisała posta(a nie niżej).Tylko wklejaj jeden suwak pod drugim,bo Ci wyskoczy że nie ma miejsca jak zrobisz przerwy.No i jak juz wkleisz wysztkie suwaczki to naciśnij "wyślij" po polem postu i zapisz sygnaturę:-)
Da się zrobic ja tez na początku nie mogła.Paiętaj że musisz skopiowac BBCODE a ni URL czy inne tam:-D

reklama
Do góry