reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nie wiem czy dobrze Ci wytlumaczyłam-teraz masz opis-Dominik.....
potem jedna linijka przery,potem dziewczynki ....i znów linijka przerwy.Więc jak wkleisz suwaczki a nad nimi podpisy to nie moze byc tych linijek przerwy bo znów Ci wsykoczy żebłąd

Widzę, że macie problem z podpisem :eek:. Mnie też przyprawiało to o ból głowy. Albo to jakieś skomplikowane, albo ja matoł jestem:-p.

A ja sobie siedzę i czekam na M, bo pojechał mi do biblioteki coś wypożyczyć... Jakoś do kupy nie potrafię się dzisiaj zebrać:rofl2:.

Witam popołudniowo :-)

Była dzisiaj u gina i okazało się że mimo spadku wagi z ciąża i dzidzią wszystko ok.Wyniki mam ponoć świetne. Kamień spadł mi z serca :-)

Objadłam się pomidorowej więc mam siłę, żeby troche poklepac w klawiature ;-)

Anabuba
Moja córa chodzi spać o 20-21 jeśli nie zaliczy drzemki, chwile po 22 jeśli drzemkę zaliczy. Staram się ją wysadzić przed spaniem. Ale i tak jest pobudka w nocy :no:. Jak na razie wydaje mi się, że to sikanie to jeszcze dla niej nowość, stąd to przerażenie i płakanie w nocy:confused2: Mam nadzieję, że szybko przejdzie bo ja to bym ostatnio tylko spała :rofl2: Jeśli chodzi o pieluchy to mam jeszcze takie zwykłe z rzepami, ale muszę się zaopatrzyć właśnie w te zakładane jak majtki, na pewno będzie wygodniej.

Na razie tyle :) spadam z mała do przychodni, mam nadzieje, że skończymy juz z chorowaniem...

reklama
Mama Helenki no cóż to zostaję CI tylko przeczekac az się jej unormuje,ale nie dziwie Ci sie bo ja zawsze byłam śpioch a w ciąży to juz w ogóle:-)ale jak sie m niskieciśnienie to tak jest.Dzis od 10 rano juz walnęłam 2 kawy i chybapoprwię 3 bo usypiam

Do góry