reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ale nie skaracj popisów tylko zlikwiduj przrwy miedzy nimi.mi sie ten sam komunikat pokazywał jak zrobiłam podpisy do suwaczków a miedzy nimi była linijka przerwy
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Zjadłam rosołek i nadal zjadam litery
A przestawianie liter w zdnaiu to juz norma

ale nie skaracj popisów tylko zlikwiduj przrwy miedzy nimi.mi sie ten sam komunikat pokazywał jak zrobiłam podpisy do suwaczków a miedzy nimi była linijka przerwy
Aaaaa,dobrze juz probuje:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nie wiem czy dobrze Ci wytlumaczyłam-teraz masz opis-Dominik.....
potem jedna linijka przery,potem dziewczynki ....i znów linijka przerwy.Więc jak wkleisz suwaczki a nad nimi podpisy to nie moze byc tych linijek przerwy bo znów Ci wsykoczy żebłąd
potem jedna linijka przery,potem dziewczynki ....i znów linijka przerwy.Więc jak wkleisz suwaczki a nad nimi podpisy to nie moze byc tych linijek przerwy bo znów Ci wsykoczy żebłąd
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Widzę, że macie problem z podpisem
. Mnie też przyprawiało to o ból głowy. Albo to jakieś skomplikowane, albo ja matoł jestem
.
A ja sobie siedzę i czekam na M, bo pojechał mi do biblioteki coś wypożyczyć... Jakoś do kupy nie potrafię się dzisiaj zebrać
.

A ja sobie siedzę i czekam na M, bo pojechał mi do biblioteki coś wypożyczyć... Jakoś do kupy nie potrafię się dzisiaj zebrać

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam popołudniowo :-)
Była dzisiaj u gina i okazało się że mimo spadku wagi z ciąża i dzidzią wszystko ok.Wyniki mam ponoć świetne. Kamień spadł mi z serca :-)
Objadłam się pomidorowej więc mam siłę, żeby troche poklepac w klawiature ;-)
Anabuba
Moja córa chodzi spać o 20-21 jeśli nie zaliczy drzemki, chwile po 22 jeśli drzemkę zaliczy. Staram się ją wysadzić przed spaniem. Ale i tak jest pobudka w nocy
. Jak na razie wydaje mi się, że to sikanie to jeszcze dla niej nowość, stąd to przerażenie i płakanie w nocy
Mam nadzieję, że szybko przejdzie bo ja to bym ostatnio tylko spała
Jeśli chodzi o pieluchy to mam jeszcze takie zwykłe z rzepami, ale muszę się zaopatrzyć właśnie w te zakładane jak majtki, na pewno będzie wygodniej.
Na razie tyle
spadam z mała do przychodni, mam nadzieje, że skończymy juz z chorowaniem...
Była dzisiaj u gina i okazało się że mimo spadku wagi z ciąża i dzidzią wszystko ok.Wyniki mam ponoć świetne. Kamień spadł mi z serca :-)
Objadłam się pomidorowej więc mam siłę, żeby troche poklepac w klawiature ;-)
Anabuba
Moja córa chodzi spać o 20-21 jeśli nie zaliczy drzemki, chwile po 22 jeśli drzemkę zaliczy. Staram się ją wysadzić przed spaniem. Ale i tak jest pobudka w nocy

Na razie tyle
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
joe alex nie tylko Ty!u mnie jest szaro-ponuro jest +1 i własnie zaczął padac descz ze śniegiem.pogoda jak w listpadzie albo w marcu...

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Anabuba, pocieszam się, że bliżej wiosny, niż dalej

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Mama Helenki no cóż to zostaję CI tylko przeczekac az się jej unormuje,ale nie dziwie Ci sie bo ja zawsze byłam śpioch a w ciąży to juz w ogóle:-)ale jak sie m niskieciśnienie to tak jest.Dzis od 10 rano juz walnęłam 2 kawy i chybapoprwię 3 bo usypiam
Podziel się: