reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

-J-dzieci jadą w niedzielę najperw jeszcze zaliczą jutro gości:-)a ciśnienie fakt do bani mnie głowa cały czas boli a dzieciaki się od rana leją:wściekła/y: a ja na poprawe humoru trafiłam na wątek poród na wesoło jak nie czytałyście to polecam ja płakałam ze śmiechu:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczynki!!!:-D Zajrze tu bo jeszcze mnie zapomnicie:-D
Przez to szkolenie jakoś mi tak szybko dzień ucieka, że brakuje mi już czasu na własne przyjemności (czyt. forum:-))
patrysia jak Wy się trzymacie z Sewim, tyle czasu to już trwa:szok: mam nadzieję że te jagody pomogą:tak:
malinka skąd ja to znam, zaplanuję sobie że m będzie w domu i juz mam konkretny plan a tu jeden telefon i nici ze wszystkiego:wściekła/y::no::wściekła/y: ale dzisiaj mój m siedział z Misią w domu bo rano bardzo kasłała i nie póściłam jej do przedszkola, a około południa cud, przestała kasłać i ozdrowiala, nie ma to jak cudowna moc tatusiowa:-D:tak::-D

częściej z tatusiem trzeba zostawiać:-):-):-):-):-):-):-):-) a ja mam trochę luzu antek w łóżeczku już leży nie śpi oczywiście ale grzeczny jest;-)starsze już od dobrej godzinki śpią a ja czekam na swoje kochanie i winka bym się dobrego napiła:tak:

malinka obejrzałam Twoje fotki na nk, fajniutkie masz dzieciaczki a Twoje kochanie no no nie powiem:-D:tak::-D dodałam komentarzyki:cool2:
a z tatusiem raczej rzadko małą zostawiam bo go często nie ma a dzisiaj nie miał wyboru, musiał wziąć wolne bo ja miałam szkolenie;-)

dziękuje pięknie;-)postaram się po weekendzie coś nowego wkleić na nk bo antek sporo się zmienił więc trzeba fotki uaktualnić:tak:głowa mnie nadal boli więc znikam pod prysznic i do łóżka.................ech co by tak pospać całą noc.....................:-)kolorowych snów dziewczyny;-)

witam Was dziewczeta
u nas jest troche lepiej Sewcio nabral juz troche wiecej energi na zabawy, je juz wiecej, pije mleko w malych ilosciach, ale jeszcze czasem zdarzy mu sie zwymiotywac :dry: ale idzie ku dobremu :tak:

wczoraj bylam zajeta bo przyszla sasiadka zebym poczesala ja i pomalowala na studniowke (wczoraj byla probna) dzis przyjdzie o 12 na oficjalna wiec za niedlugo

agunia - wczoraj byly 4 dni - dzis na szczescie lepiej :tak: chyba te jagody pomogly jeszcze dzis dostanie :tak:
j - zdecydowanie lepiej - dziekuje ;-):tak:
malinka - ja tez ;-) zawsze w takim przypadku je podawalam Sewkowi :tak:

ok zmykam

Witam Wszystkim życze zdrowia :tak: ja rano byłam w sklepie a potem popędziłam do szkoły jazdy po dokumenty bo w poniedziałek musze sobie ustalic w WORD termin ale mam jeszcze kilka godzin jazdy :tak: juz sie boję Mam troche nerwa bo Wojtek daje popalić już mam go ochotę mu zakleić buzię i wogole powiązac albo co Zuzka mam nadzieje ze nie bedzie chora bo śpi cały czas A Gabi wypoczywa po obiadku w kojcu tylko ciekawe kiedy ja odpocznę aaaa mąz w pracy wraca przed 20 :-( Chyba sobie zrobie kawkę a najlepiej humor poprawi mi szarlotka chyba wezmę i upiekę mam fajny przepis ;-)zobacze MIŁEJ SOBOTY I NIEDZIELI gdybym nie zajrzała :-):tak:

witam dziewczyny ja też tylko na chwilkę bo za godzinkę mam gości:-)patrysiu cieszę się że małemu już lepiej:tak: u mnie od rana dzieciaki dokazują czyli norma......... ja zdążyłam zakupy zrobić i obiadek podszykować moje kochanie całe mieszkanko wysprzątał aż lśni:-)(tylko pewnie niedługo się ten stan utrzyma) a teraz na spacerek poszedł z maluszkiem:-) a ja po raz pierwsz od niewiem kiedy jestem tak wyspana antoś jak zjadł o 20 to spał do 3.30:szok: a ja nawet do niego w nocy nie wstałam tylko P wstał nakarmił przewinoł tak więc ja spałam do 8 rano:szok::-D normalnie taki chłop to skarb:-)( ale cicho sza nie chwale bo mu się odmieni).A teraz czekam aż przyjedzie moja psiapsiuła to się wreszcie nagadamy i piwka napijemy( i znów diete szlag trafił):zawstydzona/y:. a jutro mój tatuś po dzieci przyjeżdża jak ja się z tego ciesze no i po raz pierwszy zobaczy i pozna mojego P:szok::szok::szok::szok: NO CZAS NAJWYŻSZY BO DZIELNIE NAM SEKUNDUJE I BŁOGOSŁAWI ALE SIĘ JESZCZE NIEZNAJĄ(o to skutecznie zadbała moja mamusia bo ona jest na NIE) dobra znikam buziaczki na resztę dnia jutro po południu się zamelduje:-)

No ja juz robote swoja zrobilam :-D
pomalowalam 2 dziewczyny i poczesalam jedna a drugiej wzielam i dokonczylam pasemka karbownica :tak:
malinka - az mnie oczy zabolaly- tak zablyslas :-p;-) no to Ci sie pospalo :-D Twoj m sie postaral :tak:
Joanna - to milego pieczenia jak juz zbierzesz sie do tego :tak: podeslij mi z dwa kawalki hihi :-);-):-p:cool2:

reklama
Witajcie kobitki!
Ja wpadłam się zameldowac,właśnie skończyłam sprzątanie a teraz piję kawei czekam az się Weronika obudzi i lece w odwiedziny do mamy bo cały tydzień nie byłam:-)Oczywisie z moimi babuchami,bo mąż P pojechał na noc do pracy-ciasto na bułki robic:-D
U mamy chociaz odpoczne i posiedze bo w domu trudno usiedziec na miejscu przez dłuższa chwilę:-D
Joanna to może i ja się załapię na kawałek szarlotki?????????Kocham ciasta...jesc :-Dtyle że gorzej z ich robieniem.
zmykam do zobaczenia wieczorkiem.Miłego popołudnia:-)

Do góry