reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny
Kurcze to juz 3 dzien - nic sie nie poprawia wczoraj pod wieczor Sewi znow zwymiotywal jak dzis sie nie poprawi to bedziemy zmuszeni jechac do szpitala :-:)-( biegunka tak samo nadal nie ustepuje, strasznie malo je ale na szczescie jeszcze duzo pije ... wczoraj jak kladlam go spac o 21 to nie umial zasnac przez 2 godz :szok: meczyl sie i majaczyl potem plakal wiercil sie ... niby goraczki nie mial bo mial 37,3 ale byl rozpalony ... dzis juz wogole goraczki nie ma ale wczoraj jak widzialam jaki on slaby to siedzialam nad nim i plakalam... :-:)-:)-( ciekawe jak to dalej bedzie ... mysle ze mu sie poprawi bo dzis juz zjadl ryz z mala iloscia tej wody w ktorym sie gotowal - ponoc ta woda jest najlepsza na biegunke ... dzis mama przywiezie mi jeszcze jagody to zrobi mu kompot i same jagody zje
teraz spi... moj boroczek...

malinka - kurcze wysylalam jakiejs dziewczynie o takich samych danych jak podawalas - poslij mi na priv jeszcze raz dane bardziej konkretnie ... to wyszukam w zaawansowanych :tak:;-) ja tez zaraz po porodzie chcialam spirale ale jakos tak wyszlo ze nie doszlam do niego w tym celu bo jak doszlam to musialam leczyc nadzerke a potem cyste na jajniku :dry:
j - mam nadzieje ze jednak nie bedziemy musieli jecac do szpitala :-( i ze po tych jagodach mu przejdzie przynajmniej ta biegunka :tak:
rybusia - moj Sewi tez uwielbia kontakt z dziecmi :tak: a co do czytania ksiazek moje dziecko akurat nie bylo tym zainteresowane wiec zaprzestalam :dry:
anabuba - to musialo byc faktycznie zabawnie w tym teatrze :tak:
joe alex - no to ladnie :no: oby Wam sie poprawilo bo jak m boli glowa to bedzie marudny gorzej niz baba w ciazy :dry:

reklama
witam dziewczyny:-) ja od rana sprzątam prasuje piore boże i tak w kółko :-(PARTYSIU WYSŁAŁAM CI NAMIARY NA PRIV TO MNIE ZNAJDZIESZ NA NK:tak: JA TEŻ OD RANA WALCZE Z BÓLEM GŁOWY A WŁAŚCIWIE TO OD WIECZORKA:-( MOJE KOCHANIE MIAŁO MIEĆ DZIŚ WOLNE TO SIĘ UCIESZYŁAM ZAPLANOWAŁAM WYPAD DO MIASTA SOBIE ZAKUPY W REALU BO JUTRO MAJĄ BYĆ GOŚCIE I NIC Z TEGO ZADZWONIŁ KERO MA BYĆ W PRACY I BASTA TAK WIĘC POGNAŁ A JA SAMA ZE WSZYSTKIM ZOSTAŁAM ALE ON W SOBOTE ZAWSZE MA DZIEŃ GOSPODARCZY I WSZYSTKO SPRZĄTA Z ADAMEM A JA MAM LUZ WIĘC JA JEDNĄ TURE SPRZĄTNEŁAM A DRUGA ZOSTAŁA DLA NICH NA JUTRO:tak: ALE PRZY 3 BOMBLI TO W KÓŁOKO SIĘ PIERZE PRASUJE I SPRZĄTA:tak:

Witajcie.

Patrysia, trzymaj się dziewczyno dzielnie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Malinka, o praniu i prasowaniu to mi njic nawet nie mów... To jest niekończąca się robota.
Następnym razem kupię pralkę o większym wsadzie niż te marne 5kg. A do tego przydałaby się suszarka, tylko wiem, że prądu żre jak cho...ra.
Malinka, mogłabyś mi również przesłać swoje namiary na nk?

Pozdrawiam.

Sewi wypil kompot z jagod, zjadl troche jagod a reszte zostawimy na jutro :tak:
teraz sie bawi... zobaczymy czy biegunka bedzie go dalej meczyc :tak:

reklama
Witam ;):-)
Pobalangowałam dziś, pospałam, pojadłam....to i do was mówię zajrzę , co byście się nie poobrażały.

malinko zauważyłam , że udzielasz sie na naszym lutówkowym wątku. Liczymy na twoje rady odnośnie maluszków.:tak:Chłopaki i dziewczyny u babci już?

patrysiu i jak dzis zdrówko? Lepiej chyba , nie?

joe a jak sie maja twoje szkraby?

a reszta laseczek gdzie sie podziewa?

Jakaś dziś niedospana jestem.Czyżby jakieś ciśnienie,bo piszecie o bólach głowy.Czekam właśnie na dziadków , którzy mają zabrać moich urwisów na weekend do siebie.Mam nadzieję , że przetrzymają ich jeszcze przez ferie..

Do góry