reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam
wczoraj poszlismy po 15 do lekarza jak moj m przyszedl z pracy i dostalismy skierowanie do szpitala jak sie nie polepszy i jak nie bedzie przyjmowal lekarstw :-(
ze mna juz dzisiaj lepiej ale Sewi mial przez cala noc goraczke nie chciala mu spac mimo tego ze podalam mu czopek na goraczke. Szkoda mi go on boroczek jest tak wykonczony ze nawet nie ma sily sie przemieszczac tylko lezy i spi i w miedzy czasie marudzi... :-( teraz goraczka troche mu spadla... zobaczymy jak bedzie za niedlugo... moj m wzial sobie dzis wolne - ale szkoda ze nie wczoraj bo mnie bylo wczoraj tak slabo ze nogi tak sie uginaly ze myslalam ze zaraz padne - nawet na rece Sewcia nie moglam wziac bo zaraz mi sie wymiotywac chcialo :dry: wczoraj kompletnie nic nie zjadlam tylko pilam a Sewcia tez nie szlo namowic zeby zjadl cokolwiek ale duzo pil :tak:
moze uda mi sie potem zajrzec mykam do malego... ;-)

Witam .

Patrysia, mam nadzieję, że jednak nie będziesz musiała wybrać się z malutkim do szpitala:no:. Zdrówka wam życzę. Koniecznie (jak będziesz miała siły) pisz co u was.

Joanna, to z ciebie zapowiada się niezły kierowca:tak:. A co do tych mężów to oni tak mają. Mój, jak sobie parę słów powiemy, przychodzi za godzinkę i zachowuje się jak gdyby nigdy nic...:eek:. Myśli, że wszystko może ot tak wrócić do normy.

-j-, miłej kolędy życzę:tak:. Ja mam w poniedziałek. Ksiądz zbiera kaskę na ogrzewanie kościoła, ale chyba mu nie damy, no bo skąd:no:. Sama muszę węgiel jeszcze dokupić, a wiadomo, że ważniejsze są moje dzieci... muszą mieć cieplutko w domku:tak:.

Anabuba, super wrażeń życzę z teatru:tak:. Baw się dobrze:-D.

Lecę troszkę posprzątać (znowu!:wściekła/y:). Mężuś dzisiaj pracuje od 6 do samegof wieczorka więc w domku wszystko na mojej głowie.

Pozdrawiam.

chlopcy poszli spac wiec moge cos napisac :tak:

dziekuje dziewczyny za zyczenie nam zdrowka :tak:;-)
j- malemu podaje lacidofil na biegunke i pije herbatke jagodowa :tak:
anaconda - no to mialas porod ale ja tez zeby szybciej urodzic bo sie juz tak meczylam to mylam na kolanach co chwile podloge okna mylam 2 razy w tygodniu a i slyszalam ze kapiel w goracej wodzie tez przyspiesza wiec moj m mnie pilnowalzebym nie wychodzila z tej wody nawet kawe mi zrobil i stoleczek se przyniosl :-D:-p
Anabuba :-)
malinka - dostalas moje zaproszenie na nk ... :confused:

a ja schudlam przez wczorajsze wymioty 3 kg :szok: waze teraz 47 kg :szok: ale zjadlam dwie male kromeczki z maslem i wypilam mietowa herbate :tak:

Joanna - no to fajnie jak maz Cie przeprosil ja dla swietego spokoju tez swojego przepraszam :dry: no i masz chyba plusika u instruktora :-D

maly sie obudzil zmykam - nawet moj m go nie slyszal a ja z drugiego pokoju polecialam :wściekła/y:

oj nasmarowałam posta i gdzieś zginoł:sorry: -j- Antoś kolki ma już za sobą pomogła nam butelka antykolkowa canpola taka krzywa jak banan:-D i to jest raczej grzeczny maluszek tylko mało śpiący niestety:no::no::no: patrysiu nie nie dostałam aproszenia na NK :no::-:)no::-( no i kuruj się kochana i mam nadzieję że szpital was minie:tak:a ja wczoraj do pózna tworzyłam adamowi przebranie na bal a on na ten bal nie poszedł:wściekła/y::wściekła/y: wstałam z nim rano wyszliśmy z domku a do szkoły mamy daleko bo 2 km ambitnie wybrałam mu dobrą szkołe a rano idąc klełam pod nosem tą moją ambicje bo ślizgawica u nas na maxa woda a pod spodem lód i tak w połowie drogi po 3 wtwrotkach adama 2 moich z mokrymi spodniami zawróciliśmy do domku:wściekła/y:no bo zima jak zawsze drogowców zaskoczyła i nie posypali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a teraz adam leje julie albo ona jego już nie wnikam a ja udaje że nie słysze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i pewnie zaraz antka mi obudzą a ja też bym się chętnie położyła bo zmęczona jestem:no: najpierw do pózna nad tym strojem siedziałam potem miły sexik i znów 2 była a o 3 antek obudził się na karmienie zanim zjadł była 4 a od 6 na nogach................................ech po śmierci się wyśpie:tak::tak::tak::tak:

malinka, to rzeczywiście można ręce załamać. Nie wiadomo w takich przypadkach czy się śmiać, czy płakać:szok:. A synusiowi nie było przykro, że nie uczestniczy w tym balu?

A my zmykamy na mały spacerek do sklepów a potem zaczynam się pakować bo wieczorkiem wyjeżdżamy do mojej mamy i posiedzimy tam aż do niedzieli. Bardzo się cieszę bo naładuję akumulatory na przyszłe tygodnie (zawsze tam wypoczywam psychicznie):tak::tak::tak:

reklama
Do góry