reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziękujemy za życzenia dla Mai, a ja siedzę właśnie sama w domku bo M pojechał z Mają do teściowej i wrócą dopiero wieczorem. Więc wysprzątałam sobie i wyprasowałam wszystko, a teraz z piwkiem zasiadłam do kompa:tak::tak:
Maja świeczki zdmuchnęła z torta i kupiliśmy jej w końcu tą kuchnię z akcesoriami:tak::tak::tak:

reklama
witanko mamy

u nas dzisiaj oki mały został z babcią na 2 godzinki spała a potem był bardzo grzeczny tak mówi babcia no ale nie narzekała to oki ...
teraz się bawi . a tak to dzionek jakoś zleciał zaraz będziemy go kąpać czyli jak my to mówimy pluski pluski ...

zajrze wieczorkiem papatki mamusiki ...

http://www.glitterfy.com/

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkowo!
anaconda Wszystkiego najlepszego dla Majeczki!!!:tak::-D:-)
prezent chyba trafiony co? dziewczynki w tym wieku uwielbiają naśladować mamusię:tak:

iwonka fajne bałwanki, nam w tym roku udało się ulepić ledwie jednego i to w wersji mini

u mnie sobota upłynęła na sprzątaniu, zakupach i gotowaniu a właściwie pieczeniu, rano piekłam chlebek potem francuskie ciasteczka z marmoladą a na kolację pizzę, wyrzyłam się kulinarnie:-D:-D:-D nie ma co

Witam wieczorowo.

U mnie wszyscy już śpią. Mężuś zasnął na kanapie, ale na razie go nie budzę....

Zmęczona jestem, a jutro jeszcze impreza u dziadków, a wiadomo jak to jest z wyjazdami z dziećmi. Samo ich przygotowanie i ubranie trwa pół godziny:szok:, nie mówiąc o ulokowaniu ich w fotelikach w samochodzie...:tak:.

Czasem z mężem śmiejemy się, że zajedziemy na miejsce i dopiero się zorientujemy, że dzieci zapomnieliśmy...:-D.
Szczęśliwie lubią jeździć, choć ostatnio starszy załapał piosenkę Franka Kimono "Będę brał cię, w aucie...." itd.:szok::szok::szok:.

Ostatnia edycja:
reklama
O, widzę że dziewczyny są już w objęciach Morfeusza:tak:.
A ja czuwam nas maluszkiem i nad jego katarkiem. Zaraził się od Tomka...:szok::crazy::baffled:.
Czeka mnie dluuuga noc. A może to kolejne zęby idą?

Co jak co, ale zima mogłaby się skończyć:dry:. Przez nią te wszystkie choroby...:wściekła/y:.

Do góry