reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a wiec tak na samym poczatku wszystkiego
naj naj naj dla kochanej Majeczki
:-D

wczoraj nie pisalam bo mialam przemeblowanko w domku wiec nie bylo czasu a dzis bylismy na roczku od szwagierki malej :tak:
klaudynka - to sie bedzie dzialo :-D:-D:-p:-p:-p
rybusia - no to sie pobawiliscie z balwanikiem :tak:;-)
iwonka - ale fajne balwanki i jak duzo :baffled:

reklama
Przyjaciólka pożyczyła mi super ksiązkę i nocka z głowy muszę ja przeczytac do końca bo nie usnę jak sie nie dowiem jak się to wszystko skończyło :tak: a tytuł ksiązki to : Kim Edwards - Córka opiekuna wspomnień | NaKanapie.pl
już dawno kksiązka mnie tak nie wciągnela jutro będę nieprzytomna alo co tam warto miłej nocki i slodkich snów wracam to mojej ksiązeczki ;-)

No tak, dziewczyny śpią, oprócz Joanny, która wczytuje się w książkę, a ja znowu dotrzymuję towarzystwa mojemu zakatarzonemu młodszemu synusiowi:tak::szok::baffled:.

Patrysia, co ty tak przemeblowywałaś?

Miłych snów:-D

no nie wszystkie śpią, niektóre zamiast spać słodko siedzą przed komputerem:-)
joe alex co tam się dzieje z tym katarem?

Najgorszy jest ten wodnisty:crazy:. Gruszka kompletnie się nie sprawdza... Widocznie samo musi przejść.
Nie spię już drugą noc i troszkę:szok: czuję się zmęczona:baffled:

mam nadzieję że ten katar szybko przejdzie:blink: podobno czy leczony czy nie to trwa przeciętnie tydzień, ale to tylko teoria:no: życzę Ci wytrwałościw czasie tego nocnego czuwania:tak: my mamusie to mamy "służbę" 24 na 7 nie ma co;-)
ale z drugiej strony nie ma nic przyjemniejszego niż uśmiech dziecka, nawet po nieprzespanej nocy:tak::-D

właśnie wróciłyśmy z kibelka, jak wieczorem Misia nie zrobi siusiu przed spaniem to w nocy jak jej się chce strasznie kręci w łóżku i wtedy biegiem na ręce i lecę do łazienki (już mi kręgosłup wysiada) nawet się nie obudzi :no:wszystko na śpiąco:-D
ja też już idę do łóżka, pa pa;-)

reklama
Witam znowu bardzo porannie.

Od dwóch nocy mój młodszy synuś nie bardzo ma ochotę spać...:no::baffled:. Przy okazji budzi się też starszy, i mam zafundowany bardzo dłuugi dzień:-D.

Miłego poranka:-)

Do góry