reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jak dla mnie też już się może skończyć bo w to zimno to jakoś chęci do spacerowania brak, za to Maja ma je w podwójnej postaci i siłą muszę ją za każdym razem do domu ciągnąć:tak::tak::tak:

reklama
Witam Wszystkiego dobrego dla Majeczki :tak::-D a ja w końcu szczęsliwa bo mąż wziął pensję opóznioną i zrobiłam zakupy bo wszystko nam wyszlo Zawsze staram sie miec jakieś zapasy ale moje dzieci ostatnio na brak apetytu nie narzekają ;-) i dlatego Kupiłam troche mrożonek filety z piersi kurczaka i inne potrzebne bo byla promocja a i troche chemi bo nawet nie było czym wanny umyc bo żyłam w przekonaniu ze jakiś cif jeszcze powinnam miec ale niestety wczoraj wieczor sie rozczarowalam :szok: Obiadek ugotowalam ma przyjśc koleżanka z synkiem w wieku Gabi to trochu poplotkujemy :tak:i niedziela jakoś zleci Mąz na noc do pracy to pewnie jak sobie poje dobrego obiadku to poleży Dziś upichciłam gulaszyk z piersi kurczaka ziemniaaczki i buraczki i Miłego dnia:-)

czesc babeczki

Dziekuje za zdrowko bo musze przyznac ze pomaga:tak:Laura juz prawie zdrowa:tak:

Witam nowe mamusie i sciaka stale bywalczynie
Za 2 tyg bede w domku to bede codziennie jak zwykle a teraz wybaczcie ale calkowity brak czasu :)
Zakupow narobilam ze ho ho a do tego nie zapakuje sie w torby i chyba bedzie trzeba kupic jakas :-D

A my właśnie obiadkujemy, dziś robiłam placki po zbójnicku więc trochę czasu w kuchni mi zeszło:-):-)
A po obiadku czeka nas leniwa niedziela przed tv i bardzo dobrze bo już nic mi się nie chce:-D:-D:-D
I oczywiście WOŚP też już zaliczyliśmy i Maja serduszka dostała z czego się bardzo cieszyła:tak::tak::tak:

• 100 lat dla Majeczki !
a my dzisiaj byliśmy na dworku i zrobiliśmy na tarasie baławana a jak małemu się podobało patrzył z takim zafascynowaniem ... byliśmy na dworku z dobrą godzine a jak przyszliśmy to padł i poszedł lulu i tak spał od 13 do 16 a teraz zjadł i rozrabia ...

ale wiecie co tata to miał ubaw z tago bałwana nawet miałam wrażenie że lepiej się bawi niż kubik :-D

wczoraj miałam zajrzeć ale jakoś nie miałam czasu ... wybaczcie lecz kuba rozrabiał ;-)

buśka dla dzieciaczków i dla was

a zobaczcie jeszcze małego koło baławanka...:biggrin2:

Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Witam mamusie!:-D:-D:-D
Jak tam niedziela u Was? U mnie upływa rodzinnie i leniwie, teraz w domu przed telewizorem. I nic mi się nie chce:no: totalny luz. A najgorsze, że dziecko mi kaszle:baffled:, tydzień w przedszkolu i już efekty :szok:.

Witam wieczorkiem

My już po imprezie u dziadków. Dzieciaki szalały. Ale z nosa leje im się nadal. Mam nadzieję, że dzisiaj szybko pójdą spać:tak:.

Agunia, no właśnie to przedszkole. Trochę pochodzi a resztę choruje...:baffled::crazy:

Rybusia, bałwanek całkiem spory. Toż to bałwanisko...:-D.

Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczora.

reklama
Klaudynka, gdzie Ty dziewczyno się zagrzebałaś? Rzadko zaglądasz do nas.
A ten obiad to w sam raz na kolację:tak::-D. Poza tym korzystaj ze swojego faceta ile się da...:tak:;-):-D

Do góry