reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie wieczorowo !!! :-D

kathy życzę zdrówka dla maleństwa, kiepsko z tymi zastrzykami,:-( moja Misia miała raz i wiem co to znaczy, koszmar i dla niej i dla mnie:-:)-:)-(

anaconda mąż to chciał chyba raczej sobie prezent zrobić niż Mai:-D,

atra super nowina, gratulacje dla Jakubka, też byłabym dumna :blink:

patrysia ale miałaś krwawą nockę, współczuję, ja już dawno tak nie miałam i na szczęście bo mamy jasną kanapę:szok: to byłby dopiero widok:baffled::szok::baffled:
oglądałam dzisiaj Twoje fotki na nk, strasznie duuuuuużo, od połowy obejrzałam pobierznie bo już mnie oczy bolały:-D, ale zdjęcia fajne, super rodzinka:tak:

reklama
Dziewczyny, ale się nocnikowo porobiło dzisiejszego popołudnia:tak:.
Szczęśliwie Tomasz robi na ubikację, a Piotruś jeszcze za mały, żeby myślał o świadomym wołaniu za potrzebą...:tak::-D.

A ja odpoczywam. Zjadłam na kolację brukselkę i to chyba był błąd:crazy::baffled:. No ale cóż, cierp ciało jak chciało..:tak::szok:.

Miłego wieczorka:happy:

Witam wiczrową porą -miałam małe kłopoty z uśpieniem najmniejszego szkraba ale już ok:tak:

A ja jaeszce po porodzzie nie dostała @:-):-):-):-)I moge wcale nie mieć:tak::tak::tak::tak::tak:Po co mi:-D:-D:-DKarmie ciągle i może dlatego jeszce nie mam :-p

A swoja droga zazdroszcze wam skapych krwawień ze mnie zawsze jak ze świniaka leciało i to całe 7dni:wściekła/y:mówie wam koszmar...Tampon to ja mogłam włozyć na 3 dzień i nawet pierwsza ciąza ani tabsy tego nie zmienily:no::no::no:
Pozatym dochodził ból i wymioty ehhhh po co wspomnac jak się dopiero zapomniało już 17mcy mnie to omija:-):-):-):-)

witam wieczorkowo
moj m usypia malego bo moja cierpliwosc juz sie skonczyla - ostatnio strasznie dlugo zasypia... a co najgorsze smieje sie z tego ... :wściekła/y: idzie do glowy przy nim dostac wiec oddalam go w rece malzonka i przyszlam na BB :-D

kathy - ja tez mialam z tym problem :tak:
joe alex - mniam moja mama tez dzis cos z brukseli robila ale mnie to omienelo bo musialam isc do domciu :dry:
agunia - dlatego ostrzegalam prz ogladaniu zdjec :-p hehe moznabyloby spedzic caly dzien ale jak nie mam co robic to wrzucam ;-)
iwonka2006 - wiem cos o roznicy miedzy dziecmi i o tym jak sie wychowuje moznabyloby powiedziec ze kazde dziecko inaczej ... u mnie bylo tak ze im starsze tym wiekszy mial rygor ze tak powiem ( w tym przypadku ja bylam najstarsza) ale na dobre mnie to wyszlo bo szybko sie usamodzielnilam i zaczelam zajmowac sie domem i rodzenstwem. Za to jak spojrze na moja siostre 10 letnia to jest istny koszmar - robi co chce ja w jej wieku to uuuuuuu tego nie mialam co ona ... ciekawe jak bedzie u mnie ... :confused::baffled:
rybusia - wiesz co powiem Ci tak ja mojemu synkowi (skonczy w tym miesiacu roczek) daje juz szczoteczke do zebow zeby uczyl sie juz myc zabki (choc ma tylko 2) ale lepiej jak dziecko nabierze takiego nawyku i bedzie wiedzialo ze tak powinno sie robic wiec mysle ze co nocniczka to bedzie Twoja indywidualna sprawa :tak: moja szwagierka pierwszy raz posadzila swoja corke jak miala skonczone bodajze 6 miesiecy wiec roznie ucza dzieci a ja pierwszy raz posadzilam wlasnie dzis ;-)

joe alex zawsze chodzil po 20 a teraz chyba sie przestawil bo juz tak szybko nie zasnie :dry: chyba ze jest zmeczony :dry:
ale ja tez ide juz spac bo jutro jedziemy na zakupy za prezentem na roczek do szwagierki malej bo w niedziele odprawiaja a potem to mamy male przemablowanko i sprzatanie tak wiec bede wykamana i nie wiem czy zajze jutro :sorry2::-(
ale dobrej nocki zycze :-D

:-Dwitam was

ja jednak jeszcze troche poczekam narazie nocnik jest i się kurzy poczekam na ten odpowiedni moment mam nadzieje że dobrze go wyczuje

mój kubik już śpi dzisiaj przyjechał mąż nie było go ponad tydzień ale mały się cieszył najpierw nie wiedział co się dzieje wyglągało tak jak by pamiętał ale starał sie przypomnieć skąd ja go znam ale potem to już mama się nie liczyła tylko tata i cały czas się wspinał po nim jak to nasz wspinak :-D

ide się myć i lulu buziaki zajrze jutro życze wam spokojnej nocki buśśśka

Witam wieczorową porą
Przyszli dzisiaj na wieczór znajomi i kupiłam od nich m-czny telefon se c702 tylko muszę sobie jutro simlocka zdjąć bo w mojej sieci mi nie działa:-:)-:)-(
Dla Mai prezentu nie kupiliśmy, niestety nic ciekawego nie było, ale jeszcze jutro skoczymy do tesco i tam zobaczymy:tak::tak::tak:
patrysia to niestety miałaś przeprawy z @, ale po porodzie tak bywa i niedługo ci się wszystko unormuje:tak::tak::tak:

reklama
No moja Klaudia spi dzis juz od 19;40 tylko starsza zawsze ma jakies opory..

Kathy i @@@@ mamy takie same,alez my sie czesto zgadujemy:-D:-D:-D:-D
Anaconda moze cos z kucykow PONY na 3 urodziny.

Do góry