reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Już jednego ma. Ja bym chciała kupić jej taką dużą kuchnię z akcesoriami, przed świętami takie widziałam, ale czy teraz jeszcze to dostanę to nie wiem, zresztą teraz decyzja ostateczna należy do M bo mówi że tylko ja jej prezenty wybieram:tak::tak::tak:

reklama
No tak jak nie ma,to dobre,Tefala jest ladna bo taka zwykla w tesco co kupilam kiedys( nie wiem jakiej firmy ale moge poszukac na allegro bo tam widzialam) to sie szybko rozlozyla,fajans jak nie wiem...gdzies kolo 70zl dalismy .No i one sa niskie te kuchnie wogole jakies....
A co do kucykow to myslalam o takim zestawie co reklamuja..z wesolym miasteczkiem ;-) Lub Barbie i szczeniuaczki z akrobacjami. Laptopa kubusiowego.
Ok nie smece.Dobranoc.

Witam

Tak na początek, Anaconda, wszystkiego co naj naj dla Majeczki:-D. Dużo zdrówka przede wszystkim...

Dziś sobota, więc trzeba troszkę posprzątać, pomyśleć o niedzieli, może jakiś spacerek...

Życzę udanej soboty.

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki z okazji 3 urodzinek!!!!! Zdrowia szczescia i usmiechu!
CAGD2N85.gif

Tak cala nasz rodzina balwanow:-D;-) a sniegu jeszcze zostalo na spokojnie 4 kolejne sztuki :tak: snieg sie super lepi bo jest odwilz i kule same sie toczyly po trawniku:tak: no ale pewnie jutro z nich nie wiele bedzie :dry:

reklama
Do góry