reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia nie mam Cię na nk:no:, zaraz sprawdzę jeszcze raz ale wczoraj późnym wieczorem miałam nieodebane od Ciebie zaproszenie

reklama
Wiecie co, a ja się łapię coraz częściej na tym że chciałabym drugiego dzidziusia, tylko przeraża mnie to trochę, dwa maluchy w domu, chyba szybko by mi się odmieniło:tak::tak::tak:
My zaplanowaliśmy dwójkę i nie wyobrażam sobie teraz, żeby nie było Piotrusia. Przy drugim dziecku wszystko już się robi tak jakos automatycznie.
Nie zwraca się uwagi na pierdoły, a czas biegnie i dzieci rosną...

Chciałabym mieć jeszcze trzecie dziecko, dziewczynkę. Gdybym wiedziała, że byłaby dziewczynka, spokojnie zaszłabym w ciążę, a tak... na dwoje babka wróżyła:tak::szok::-D

Anaconda, a co do prezentu dla córci, Twój mąż ma pomysły...;-). Masz rację, wszystko dostosowane do wieku. Przyjdzie czas i na MP3, 4, i cokolwiek jeszcze nie wymyślą...

Też tak uważam że wszystko w odpowiednim czasie, zresztą mu zaproponowałam żeby lepiej już jej samochód kupił, zacznie się uczyć jeździć już teraz

Witam !
I znów tydzień zleciał prawie mamy weekend:-)
Troche wam zazdroszce tych sniegowych wojaży:zawstydzona/y::-:)-(My niestey musimy jeszce w domku posiedzieć jesteśmy po srii zastrzyków i teraz antybiotyk kończymy.A teraz były wysokie mrozy także nie yło owy o wyjsciu:no:
Musimy powoli stopniowo aby małej znów nie zaziębić :-(
A dzisiaj u mnie pada i tem. 0 st.także idzie odwilż i tyle sie sniegiem nacieszyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za pogoda i z tąd te choroby sie własnie biora ,że raz jest -20 a za parę dni już na plusie:angry::angry::angry::angry:
Pozdrwiam i życze udanego weekendu:-)

Kathy, współczuję z powodu choroby. Stres pewnie ogromny. Te zastrzyki mnie przerażają...
A co do śniegu to dzieciątko zdąży się jeszcze nim nacieszyć;-):-D

reklama
:tak:hej dziewuszki :-D
kurcze co za koszmar dzisiejszej nocy :szok::szok::szok:
ale zdazylam przed czasem :-p w nocy normalnie pierwszy raz dostalam @ a jak sie wystraszylam bo poczulam sie mokra :dry::baffled: i jeszcze roboty na noc se narobilam bo musialam pranie robic :wściekła/y: lacznie z posciela ale posciel dzis wypralam w pralce ... :wściekła/y::no:

iwonka2006 - heh to Ci pytanie zadala ;-)
anaconda - ale dziekuje ze nam przypomnialas :tak:;-) ja tez juz dawno mysle o drugim ale co zrobic jak nie ma warunkow :wściekła/y::-( a co do prezentu to tez jestem za tym aby byly dostosowane do ich wieku ale nasi m jakos tego nie pojmuja moj tez ma pomysly :baffled:
joe alex - :-)
agunia - teraz juz napewno Cie mam :-D- opmylilam cie z kolezanka z BB :zawstydzona/y:
kathy - niestety taka pogoda nie sprzyja a dzieciaczki choruja - moj sie jeszcze trzyma:tak: tfu tfu tfu

a dzis pierwszy raz Sewi usiadl na nocniczku ale sie go boi :dry: zabawialam go i sie troche przekonal nawet zrobil siusiu i kupke :-D

Do góry