reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My niedawno wrocilismy z tesco bo m dostal juz wyplate wiec zrobilismy zakupy :tak:
maly zaraz poszedl sie kaac i zasnal dopiero o 22.20 :szok: dla mnie to szok bo rzadko kiedy chodzi tak spac ale ze bylismy w centrum to mial dzis dzien dziecka:-D

iwonka2006 - oj jak dlugo Cie nie bylo az milo bylo Cie czytac :-D jak tam samopoczucie :confused:
rybusia - no to dzis pospalas :-) u nas Sewi to niezly wiercipieta wiec nawet jak jest na sankach wszystko go interesuje i nie potrafi usiedziec musze tylko co chwile lukac na niego czy czasem dziecka gdzies nie zgubilam :sorry2::-D:tak:
Joanna - ojej ale fajna wiadomosc moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anaconda - bo Sewcio dostawal caly czas cebion, kwas foliowy i witaminy nie pamietam :zawstydzona/y: musialabym do zeszyciku luknac - dopiero teraz dostanie zelazo bo w kropelkach ... musze isc je wykupic :tak:
agunia - a ja Cie przyjelam :-D:-D:-D;-);-);-) dodalam juz komentarzyki nawet :tak::tak::tak:
atra - mowisz ze na noc sily zostawilas ... :-p:-p:-p

reklama
aha no a ja ide juz do wyrka bo m czeka a za niedlugo mam dostac @ wiec trzeba korzystac

dobrej nocki i pelnej wrazen ekstremalnych .... hihihihih tak dla dzisiejszych wyczynowcow :-p:-p:-p:-p

Joanna gratuluje rowniez!
Anaconda widze ze szykuja sie 3 urodzinki Majeczki :-) Rosna nam dzieciaczki....

A moja starsza dzis do mnie z tekstem wyskoczyla,Widzac ze biore tabletke mowi :
Co mamo boli cie glowa?
A ja ze nie glowa tylko brzuszek...
Na co ona: Czy ty znow urodzisz dziecko:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No moja jak miała anemię to dostawała razem kwas foliowy żelazo w kropelkach i wit. albo B1 albo B6 nie pamiętam już, ale ponoć to tylko żelazo tak źle wpływa na zęby i dużo dzieciaczków które je dostawało potem miało popsute ząbki, ale przecież u was nie musi tak być, napisałam tylko żebyś wiedziała że trzeba podwójnie dbać teraz o uzębienie, bo my już niestety po lakowaniu 4 ząbków jesteśmy, a przecież Maja ma dopiero 3 lata, jak dla mnie to tragedia żeby w tym wieku już się zęby psuły

Joanna gratuluje rowniez!
Anaconda widze ze szykuja sie 3 urodzinki Majeczki :-) Rosna nam dzieciaczki....

A moja starsza dzis do mnie z tekstem wyskoczyla,Widzac ze biore tabletke mowi :
Co mamo boli cie glowa?
A ja ze nie glowa tylko brzuszek...
Na co ona: Czy ty znow urodzisz dziecko:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No już za dwa dni. A co u ciebie? Jak Vanesska z siusianiem, już się przekonała do nocniczka, a jak młodsza córa? Jak w ogóle dajesz sobie radę z dwójką?

Witam o poranku:-).

Patrysia, kto uprawiał wczoraj sporty ekstremalne, to uprawiał, bo ja nie:no:. Mąż poszedł szybko spać bo coś go brało (choroba a nie ja:szok:).

Życzę wszystkim miłego dnia.

Anaconda, urodziny Majeczki tuż, tuż. Oj, do 18-stki już niedaleko:-):tak::-D

Wiecie co, a ja się łapię coraz częściej na tym że chciałabym drugiego dzidziusia, tylko przeraża mnie to trochę, dwa maluchy w domu, chyba szybko by mi się odmieniło:tak::tak::tak:

A tak w ogóle to witam w piątkowy ranek:-):-)
Wymyśliłam dziś na obiad pierogi, nawet farsz wczoraj przygotowałam, tylko nie przyszło mi do głowy że dzisiaj mogę nie mieć ochoty na lepienie:-:)-:)-(
Dzisiaj trzeba zamówić lub już kupić torta dla Mai, a co do prezentu to mój M ostatnio się zbuntował,że tylko ja jej coś kupuję i ma jej kupić coś sam, ciekawe co jej wybierze, bo pod choinkę to chciał jej MP4 kupić - trzyletniemu dziecku - jak dla mnie paranoja!!!!! I oczywiście dostał zakaz, ma być zabawka dla dziecka w jej wieku

reklama
Cześć dziewczyny, ja już po zakupach, pieniążki dotarły na konto to można trochę powydawać :-D "Upolowałam" tanie udka z kurczaka, w moim sklepie są już po 8,5:szok:, ja kupiłam po 4,99:-)

Wiecie co, a ja się łapię coraz częściej na tym że chciałabym drugiego dzidziusia, tylko przeraża mnie to trochę, dwa maluchy w domu, chyba szybko by mi się odmieniło:tak::tak::tak:

ja też marzę o drugim dziecku, ale muszę spojrzeć realnie, chcę pójść do pracy, kredyt na karku, muszę pomóc trochę temu biednemu mężowi;-), ale chciałabym urodzić zanim skończę 35 lat (zegar biologiczny nie zatrzyma się dla mnie w miejscu:no:)

Do góry