reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
patrysia wysłałam Ci zaproszenie na nk
joanna moje gratulacje, skoro wewnętrzny poszedł dobrze to teraz wynik może być tylko jeden, POZYTYWNY

Moje dziecko właśnie założyło kaloszki i udaje, że przeskakuje przez kaluże, widok nieziemski można się uśmiać:-D:-D:-D
Dziewczyny mam pytanie co to jest facebook? Ja jestem jakaś zielona w tych sprawach:happy:
Postaram się wpaść wieczorkiem na chwilę, jak m uśnie:-) bo potem mówi że ja nic tylko przed tym komputerem :angry::-D

Witam wieczorowo. Dzieci śpią, mąż pije sobie piwko, a ja piszę...:-).

Agunia, no to masz ubaw wieczorny:tak::-D. Czyżby maluszek tęsknił za deszczem?

My dzisiaj cały dzień razem w trójeczkę. Byliśmy na spacerku a raczej na śnieżnych wojażach hehe Jakub z tatą tarzali się w śniegu i wyglądali jak bałwanki :tak: Do tego stopnia, że Jakuna rękawiczki szalik i czapkę musiałam trzepać o ścianę, zeby odkleił się śnieg :tak:
A teraz maluszek już śpiocha... A my odpoczywamy :tak:
Joanna gratulacje!!
Agunia a jak tam u was...mały poskramia jeszcze kałuże? :-)

A mój mężuś jutro ma urlop. Jedzie po samochód od mechanika, a później przyjeżdża moja siostra, więc dzień będzie raczej zajęty.

reklama
Do góry