reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
co mylicie o mojej wypowiedzi na ten temat : https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/oszustwo-i-paranoja-19085/index4.html#post3015601 weszła przypadkiem i mnie troche to zastanowilo :confused:
Właśnie ci odpisałam :tak:.

Pracowałam jako dziennikarz prasowy, zanim się przeprowadziłam do męża (100km od domku rodzinnego:tak:) i wierz mi, różne rzeczy na temat opieki słyszałam...
Zresztą, o czym tu mówić... Każda z nas doświadczyła w życiu różnych rzeczy:baffled:, a ja mam taką nadzieję, że Tobie Joanna, zła passa się niedługo skończy:tak:.

Kiedy umarł mój tata na raka akurat zdałam maturę i w ręku miałam indeks na prawo we Wrocławiu. Nagle zostałam bez ojca, z mamą i siostrą dużo młodszą. Musiałam zapomnieć o studiach i pójść do pracy, aby pomóc mamie. Bywało różnie. Ale to stare dzieje. Od tego czasu upłynęło dużo wody ... i lat:tak:.

Wiem jednak, że kiedy jest coś czarne, nie można mówić, że jest czerwone... A tak jest w przypadku wyłudzeń...
Może się okazać, że pomoc, która należy się Tobie i Twojej rodzinie, przyznana zostanie osobie, której się nie należy...

Witajcie dziewczynki...
Wpadłam sie przywitać i jak dzisiaj nie zdążę to w poniedziałek nadrobię...:tak:
A teraz śle buziaki!

Mam nadzieję, ze ten nowy rok będzie dla każdej z nas lepszy od poprzednich...
To tak na poczatek hehe

Od nas dopiero wczoraj popołudniu odjechali goście sylwestrowi, czyli brat męża z dziewczyną. No ale było wesoło przez dwa dni. Sylwester się udał. JAkubek jak mały gonojad okupywał szyby o 00.00 więc witał z nami nowy rok...i do tej pory zagląda w okna czy żadnych fajerwerków nie ma. A widok mieliśmy świetny, bo całe fajerwerki, które przygotowało miasto widać było odnas z okien :tak:
Dzisiaj śniegiem zasypało...jutro chciał nie chciał przy niedzieli będziemy po sklepach sanek szukali...już ja sie o to postaram hehe wsiąde z synkiem na sanki a żon pociągowy niech ciągnie hehe
No i tylko jeszcze jedna wiadomość. Mojemu synkowi przebiła się pierwsza trójeczka no i pewnie jutro będzie kolejna :-)

Cześć foremki, jak minęłą sobota? Moja bardzo pracowicie, szpachlowałam ściany:tak:, chociaż może to za dużo powiedziane, starałam sie szpachlować ale jakoś mi nie szło:no:. Teraz strasznie mnie bolą ręce:-(.
Halo halo śpicie już?

astra gratulacje z okazji nowego ząbka :-D
Ja już prawie nie pamiętam jak to było z tymi ząbkami u mojej córci (ma 4 lata), przychodziły znienacka ale bezboleśnie, pierwszy pojawił się jak miała 4,5 miesiąca a potem to już poszło szybciutko

joanna73 skoro masz instruktora od którego wszyscy zdają za pierwszym razem to nie masz wyjścia i też musisz zdać za pierwszym podejściem:tak::tak::tak: nie martw się napewno będzie dobrze

Witajcie porannie:-)

Atra, gratulujemy ząbka. Mam nadzieję, że maleństwo przeszło wychodzenie zębula bez problemu:tak:.

Agunia, i jak wyniki prac "ścianowych"? Rankiem zawsze to inaczej wygląda:tak:.

Miłej niedzieli i do następnego spotkania:happy:

reklama
Witam, ale dzisiaj pospaliśmy, prawie do 9;-), o dziwo dziecinka też. Co do moich wczorajszych prac ręcznych to jeszcze nie widziałam efektu, wybieram się po południu.
Życzę wszystkim miłej rodzinnej niedzieli:-):-):-)
Pozdrowionka

Do góry