reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam niedzielnie
ja zaraz dokanczac zupke
a maly juz mi siedziec nie daje bo dopiero co sie obudzil :dry:
agunia no a my dzis wstalismy o 8:30 zawsze to jest ckolo 8 badz tez przed :dry: a co do soboty to chyba sie obijalam :sorry2::zawstydzona/y:
atra - no to Jakub byl tak samo pod wrazniem jak i moj Sewcio :tak: gratki za zebolka :-)
joe alex - heh ja nie mialam takich snow - szkoda :-p moze ku szczesciu Tobie sie cos przysnilo :confused: :-p:-D

reklama
My już po obiadku:tak:. Zaraz mąż śmiga na spacerek z dziećmi, a ja przygotuję jakiś deserek, bo teściowie przyjeżdżają popołudniu :tak:.

Patrysia, niestety nic mi się nie przyśniło takiego:baffled::crazy:

malusi mi spi, wiec mam chwile wolnego ale musialabym isc sobie zrobic kawe bo jakos mi tak energia opada :dry:

joe alex - u wizyta tesciow, to szykuj szykuj - a co dobrego robisz :confused:
aha dziekuje za komentarzyki na nk :):):):)

Ostatnia edycja:
witam wieczorową porą niedziela jak nigdy Byłam na kawce u Ewci chrzestnej Gabi bo miala imieniny ale w Wigilie posiedzialyśmy poplotkowalysmy tego mi było trzeba :-D od razu człowiek lepiej sie czuje Z Ewą znamy sie juz 20 lat to taka przyjazn od czasów liceum i dużo Ewa stara mi sie pomóc :tak: jutro jazda i troche innych spraw do załatwienia i w koncu dzieciaki do szkoly Pozdrawiam ::-)

Witajcie wieczorkiem
My dzisiaj mieliśmy wyjazdowy dzień. Jakub miał wiele wrażeń...bo i saneczki poszły w ruch hehe
A my z mężem teraz odpoczywamy...nabieramy sił na przyszły tydzień.
Miłej nocy kochane :**

Ale dzisiaj mróz:-)

Ja mojego starszego synusia odprowadziłam na saneczkach do przedszkola. Musiałam ciągnąć też młodszego, bo nie mam go z kim zostawić, a mężuś w pracy...:tak:.
Zmachałam się, bo ciągnąć takie dwa skrzaty, to ho ho...

Joanna, zazdroszczę ci tego wygadania z przyjaciółką. Moja mieszka daleko:baffled:. Pozostaje mi mąż:-D:szok:...

Pozdrawiam serdecznie...

Joe witaj!
No to od rana saneczkowe wycieczki sobie zrobiliście. Szkoda tylko, że Piotrusia ciągnąć ze sobą musiałaś... No ale dałaś radę he!
Ja z Jakubem niedawno z łóżka sie wygrzebałam... A wyskakał się po mnie synek...i jakaś taka połamana się czuję. W końcu 13 kg skaczące przez godzinę po mnie to co się dziwić.
Zaraz muszę doprowadzić się do porządku...bo ja do ludzi z rana nie podobna.

i ja witam:-D
atra - to i tak dobrze ze Cie nie polamal :tak::-p
Joanna - to fakt wyjsc do ludzi to dobra sprawa i od razu czlowiek lepiej sie czuje :tak:
joe alex - heh to sie nadzwigalas ... :-p

reklama
Patrysia połamać to on mnie połamał już tylko wcześniej. Tak mnie w brzuszku kopał, ze miałam dwa żebra pęknięte (jedno mam do tej pory jakieś takie "miękkie") a po porodzie wielkie siniaki na brzuszku :baffled:

Do góry