reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Wszystkiego najlepszego babeczki w tym Nowym Roku
Oby byl lepszy od poprzedniego.Mnostwa milosci i radosci, spelnienia marzen i wszystkiego czego dusza zapragnie:-)
Oby byl lepszy od poprzedniego.Mnostwa milosci i radosci, spelnienia marzen i wszystkiego czego dusza zapragnie:-)
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie w ten powszedni dzień. Przed nami tylko 364 dni Anno Domini 2009.
joe alex
A ja znowu sama. Mężuś pojechał na małe zakupy. Idzie dzisiaj na nockę, więc będę słomianą wdową na noc...
Za moment polecę jakiś obiadek zrobić, a później z dzieciakami na śnieg.
Miłego dnia i smacznego obiadku
Za moment polecę jakiś obiadek zrobić, a później z dzieciakami na śnieg.
Miłego dnia i smacznego obiadku
Joanna73
uzależniona od BB
Witam popołudniowo Siadłam na BB i o mało włos i nie byłoby pieczarek na pizze bo by sie zfajczyły uratowalam w ostatniej chwili ;-) Gabryśke katar męczy i tak mnie Gabi mordowala ciągnęła do okna że ubrałam ja cieplutko i puściłam na balkon potem nie chciała wejśc do domu teraz usnęla bo sie zmęczyła dokuczaniem nic nie można przy nie j zrobić wszędzie jej pełno Mąz gdzieś poszedł i jakoś dzień leci Ja mam jeszcze 8 godzin do wyjeżdzeni i jak dobrze pójdzie do ok 15 lutego moge zdawac Miłego popołudnia babeczki :-)
joe alex
Joanna, to tak na Nowy Rok zrób sobie prezent i zdaj prawko za pierwszym razem
joe alex
Życzę wam spokojnego snu.
Ja też za parę chwil lecę się położyć. Mąż pojechał do pracy, dzieci śpią więc i mnie się coś należy...:-)
Ja też za parę chwil lecę się położyć. Mąż pojechał do pracy, dzieci śpią więc i mnie się coś należy...:-)
Joanna73
uzależniona od BB
Gdyby to ode mnie tylko zależalo ;-) zależy jaki egzaminator mi sie trafi choc powiem szczerze ze kursanci od mojego instruktora zdają za 1 razem nie slyszalam żeby ktos zdawal po kilka razyJoanna, to tak na Nowy Rok zrób sobie prezent i zdaj prawko za pierwszym razem
a wogóle to witam sobotnio
wczoraj zdążyłam sie jeszcze pokłocić z mężem bo mnie wkurzyl a potem jak o tym myślałam to w sumie to nie wiem o co mi chodziło może to przed @ bo akurat dzis zawitala zresztą jakoś ostatni sam nie wiem co mi się chce wszystrko mnie wkurza i najchetniej to rzuciłabym to wszystko w diably czy Wy kobietki też tak czasmi macie ? jedno co mi sie nasuwa na myśl tpo przemęczenie 24 godziny w domu z dziećmi mam jechac jutro do przyjaciólki może to mi choc troche poprawi humor njsmieszniejsze jest to że pokłociła sie z mężem a on dla porawy mojego nastroju kupił mi wczoraj ksiązkę a ja potem na niego wyskoczyłam wieczorem dzieci też chetni wywwiozłabym zeby ich nie slyszec MIŁEGO DNIA KOBIETKI ;-)
reklama
joe alex
Witam prawie południowo.
Joanna, nie martw się. Każda z nas ma taki dzień, że ho ho... I najczęściej obrywa się naszym facetom.
U mnie poranek był fatalny. Młodszy obudził się o 5 rano i nie chciał dalej spać. Jak siedział na dywanie to musiał skubaniec coś włożyć do buzi (prawdopodobnie świerkową igłę ze stroika świątecznego) i zaczął się dusić....
Miałam już kilka razy takie przeboje ze starszym, więc wiem, co robić. Ale dopiero teraz schodzi ze mnie napięcie....
Życzę miłego dnia. Może namówię męża żeby poszedł z dziećmi na spacer a ja sobie troszkę odsapnę...
Pozdrawiam zimowo. I mroźno. Liczę, że śniegu jeszcze troszkę dopada...
Joanna, nie martw się. Każda z nas ma taki dzień, że ho ho... I najczęściej obrywa się naszym facetom.
U mnie poranek był fatalny. Młodszy obudził się o 5 rano i nie chciał dalej spać. Jak siedział na dywanie to musiał skubaniec coś włożyć do buzi (prawdopodobnie świerkową igłę ze stroika świątecznego) i zaczął się dusić....
Miałam już kilka razy takie przeboje ze starszym, więc wiem, co robić. Ale dopiero teraz schodzi ze mnie napięcie....
Życzę miłego dnia. Może namówię męża żeby poszedł z dziećmi na spacer a ja sobie troszkę odsapnę...
Pozdrawiam zimowo. I mroźno. Liczę, że śniegu jeszcze troszkę dopada...
Podziel się: