reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
W Nowym Roku życzę Wam:
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha,
31536000 sekund miłości.

Ostatnia edycja:
Mimo, że rzadko do Was zaglądam i pewnie niewiele z Was mnie pamięta, a może i w ogóle :-p, to chciałabym i tym nowym mamuśkom i tym nieco starszym ;-) złożyć życzenia noworoczne :-):-):-). Wszystkim bez wyjątku :tak:.
Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej, i tej w domu i tej poza domem :tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:. Niech ten nadchodzący wielkimi krokami 2009 rok będzie dla Was szczęśliwy, wyjątkowy i pełny radości:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:.

Szczęśliwego Nowego 2009 Roku

aby przyniósł duuuuuużo dobrego
i był lepszy od poprzedniego
wiele radości
mnóstwa miłości
szczęścia wielkiego
portfela grubego

i udanej zabawy sylwestrowej

witam
my sylwka spedzilismy bardzo fajnie zabawa byla udana jak najbardziej :tak::-D wytanczylam sie co nie miara :biggrin2: a maly byl zachwycony sztucznymi ogniami mowie Wam nie sadzilam :tak::sorry2:
fotki wstawie jak beda wrzucone na kompa bo teraz to moj tata chyba nie jest w stanie hih :sorry2::-p ja wypilam tylko nie cala lampke szampana i poszlam spac o 2 ale pobudka mialam o 8 :dry:

Ja też sie witam noworocznie :-) kurczaczek upieczony zaraz dzieciakom pokroję :tak: i mają jeszcze tiramisu na deser Sylwester miło mimo że w domu Byl kolega mojego męża i miło nas zaskoczyl bo przyniósl dzieciom spoznionego mikolaj mimo że nia ma obowiązku spore paczuszki dostaly i byl jeszcze chrzestny Gabi ale niestety ani w Mikołaj nie pamiętal o chrzesnicy i nie kumną sie nic na sywestra tez zalelego zresztą dluga historia teraz ide bo przyszla moja mama i troche posiedziamu milego popludni kobietki :-D

Witam po raz pierwszy w Nowym Roku:laugh2::laugh2::laugh2:!!!
I cóż znów o rok starsze:-D:confused::-D? Ja też spędzałam sylwestra w domu w rodzinnym gronie, dziecko się dzielnie trzymało ale usnęło po jedenastej.
Joanna73 widzę, że nie tylko mojego dziecka chrzestny jest taki niekumaty,nasz nie byl ani na dzień dziecka ani na urodziny ani na mikołaja ani na gwiazdkę (chociaż się spotkaliśmy przy wspólnym stole) :-:)-:)-(Niby nie ma prezentowego obowiazku ale byłoby miło:surprised:
Pora na noworoczną kawkę, miłego dnia;-)

reklama
Witajcie Dziewczyny

Dobrze, że te święta się już kończą, bo stały się już męczące:tak:.
Znowu chyba ktoś podrzucił mi pranie:szok:.

Życzę miłego wieczora i nocki. Może jeszcze później wpadnę...

Do góry