reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też bym chciała bo to największy urok, ale chyba znowu złudne marzenia:crazy::crazy::crazy:
My dziś bierzemy się za pieczenie pierniczków, mam nadzieję że nam wyjdą:tak::tak::tak::tak:

witam
u nas za oknem snieg z deszczem :dry:
a mezus ma dzis 26 urodzinki :-D hihi

marta1981 - witam :-D
anacoda - pewnie wyjda - u nas mama robila juz i teraz czekaja :-D
winka - witaj :-)

troche bialutko juz sie robi - mam nadzieje ze w nocy bedzie sypac co na sanki jutro wyjdziemy :-D
pozdrawiam cieplutko

Dziendoberek:-):-):-)
Ja dzis wiecorem mam wychodne Christmas Party hehehe:-D:-D:-D
I tesciowa podobno z malym zostanie.....zobaczymy bo ona ostatnio z mezem wojuje i nie wiem jaki ma humor zadzwonie poznej i sie dowiem;-);-);-)

Witam :-)

U nas za oknem deszczowo, więc o śniegu nie ma mowy:baffled:.
Patrysia, no może wykorzystasz te sanki. Chyba też będę musiała pomysleć o ich kupnie bo dzieciaki pewnie będą chciały pohasać na śniegu:tak:

Klaudynka, baw się dobrze:tak:. To dlatego ostatnio robiłaś się na bóstwo? Te włosy i paznokcie...:-p:-p:-p.

Ciekawa jestem, jak Anacondzie wyszły pierniczki:tak::-D. Anaconda, mam nadzieję, że się pochwalisz...:-D

imprezka urodzinowa mojego m wlasnie dziala :tak:
ale nic na stol bieda az piszczy ... :dry:

joe alex - jest chlapa na maxa wiec z sanek nici :wściekła/y: mam nadzieje ze przez noc bedzie mroz i zacznie padac sam snieg :tak:
anaconda - jak pierniczki :confused:

Cześć dziewczyny:-D.

Patrysia, żal tego śniegu, żal niewykorzystanych sanek...

U mnie mężuś instaluje jakąś grę z Tomaszkiem na komputerze, a ja sobie piszę na swoim:tak::laugh2:.

W misce czeka karp do pokrojenia i zamrożenia...
Jutro jakieś zakupy świąteczne...

Nic dodać, nic ująć...;-):szok::eek:.

Niestety pierniczki przełożone na jutro bo dzisiaj wzięłam się za dekorowanie pokoju i za dużo czasu mi to zajęło, ale już jutro to na mur beton będę robić:tak::tak::tak:
Mój M pojechał do teściowej i wróci dopiero jutro tak więc zostałyśmy same, miał też wziąć Maję ale skoro ona chora to wolałam zostawić ją w domu.:tak::tak::tak:

reklama
Do góry