reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
dzis od samiuskiego rana sprzatalam i okna jeszcze raz mylam bo przez mojego malego byly tak poslinione i popalcowane ze szok, dopiero teraz zjadlam troche ziemniaczkow bo nie bylo czasu :no: bylismy jeszzce z malym na szybko po mojego m i spotkalismy mojego tate to zaprosil nas na chwile do kawiarni :dry: teraz maly dostal mleko i zasnal :tak: ten dzien dzis wyczerpujacy byl ... jeszcze stersu sie najadlam przez mojego brata (byl u nas wczoraj na urodzinkach m) i potem se kajs poszedl a w robocie sie starcil ... :wściekła/y: moja mama spanikowana dzwoni czy czasem nie ma go u mnie - ale nie bylo :baffled:

anaconda - super ze pierniczki wyszly a to co sie dzieje z Majeczka :confused:
atra to moze mnie tez podasz namiary hihiih :-D
joe alex mniam babeczki ale mi smaka narobilas - jak zawsze :-p a z saneczek lipa sniegu nie ma :dry: ale znow cos zaczyna padac zobaczymy co wyjdzie :confused:

reklama
joe alex a tam i tak ja pilam tylko cole mlody soczek a moj m z tata sobie podrinkowali :dry: wiec nie ma czego zazdroscic :no: a brat sie odnalazl z tym ze byl na niezlym kacu :szok: i stal na rusztowaniu ale nic sie nie stalo gorzej jakby byl szef i zobaczyl to wszystko jak on wyglada i wogole - zaraz poszedl by do zwolnienia a i bylby zaraz poinformowany moj tata bo to on mu zalatwial robote - zero odpowiedzialnosci ze strony mojego brata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny Mikołaj właśnie kolację u mnie w kuchni robi...więc śmiało do niego jak w dym :tak::tak::tak::tak:
Mieliśmy niespodziewana małą gościnę hehe przyszli jedni sąsiedzi i drudzy...dobrze, ze barek zaopatrzony był :baffled:
Anaconda zdróweczka...przesyłamy zdrowiutkie fluidki ~~~~~~~~
Nasze dzieło dziewczynki
obraz1515st9.jpg

witam sie i ja :-D

atra - sliczna choineczka :tak: to pobalowaliscie troche wczoraj :-D
joe alex - jak sie nie myle to tam gdzie masz sygnature w ustawieniach i w oknie tekstowym :tak:

milej niedzielki:-D

reklama
Do góry