reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja ide zaraz kapac malego i go usypiac :tak:

anaconda - no lepiej jak Majeczka zostala w domku przynajmniej mamusi sie nie nudzi :-D
joe alex - no to jutro edziesz miala zajecia

ja to jutro jeszcze ostatnie porzadki :tak: moj m idzie do roboty na rano ... wiec bede musiala sobie radzic sama a jak bedzie potem sniegu dosc duzo to pojdziemy na saneczki po tatusia do roboty ... :-D

reklama
Ale ja chciałam żeby wziął ją ze sobą (takie były plany) bo chciałam sobie odpocząć troszkę, ale widocznie pisane mi co innego:-:)-:)-(
Ale już ją uśpiłam i teraz zasiadam do kompa, wreszcie nikt mi nie będzie marudził żebym już się szła kłaść;-);-);-);-)

cześć dziewczyny

No dzisiaj to kompletne pustki:szok::szok:.
Anaconda pewnie piecze zaległe pierniczki, Patrysia na sankach, a ja upiekłam babeczki i zaraz będę zabierała się za obiadek... Czyli dzień ja co dzień:tak::rofl2:

Miłego dnia:happy:

Jestem jestem...
Nawet nic jeszcze nie czytałam... melduję, ze wróciliśmy
Zakupy udane...tylko portfel jakiś cieńszy hehe Jeszcze dwa prezenty zostały do kupienia dla mojej i męża siostry.
I ja spotkałam już Mikołaja...dziewczyny :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:no piękny prezent mi przyniósł...później się pochwalę :-D
Zaraz Jakubcio pewnie przyśnie, my się rozpakujemy, ja wstawię (dopiero) obiadek iiiiiiiiiiiii stroimy choinkę, może Jakubcio obudzi się do tego czasu:biggrin2:
Obiecuję zaległości nadrobić jeszcze dzisiaj...
A teraz udanego popołudnia życzę!!

Ależ jestem zamotana :rofl2::-p

To mój prezent...
foto.ashx

A teraz uciekam...będę później!

Faktycznie wreszcie pierniczki upieczone, ale jeszcze czeka nas ich dekorowanie:tak::tak::tak:
Maja znowu gorzej się czuje, chyba w poniedziałek będę z nią biegła do lekarza:-(

reklama
Do góry