reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A co tu tak chorowito się zrobiło?
Mamusiom i dzieciom zdróweczka życzę!!

Nam choinka w końcu dotarła...jest śliczna i w piątek ja ubierzemy :-):-):-)
Ja dzisiejszą noc też sama spędzę... No ale do poniedziałku męża w domu będę miała-nie licząc prywatek.

reklama
Witajcie nocnie:szok::szok::szok:.

Ja naczytałam się na BB o porodach w domu i śniło mi się, że ja też z moja znajomą rodziłyśmy razem w tym samym czasie w jakimś domu:crazy::szok::rofl2:. Obudziłam się, a jak to w nocy, masę myśli przewijało mi się w głowie, więc wolałam wstać i je rozgonić:baffled:.

A co do @, no to jest:happy:. Jakaś ona dziwna, no ale nie wybrzydzam:no:. Gorzej, jakby jej w ogóle nie było:tak::szok::szok::szok:.

Miłego poranka życzę:-)

witam sie i ja :-D
Ale u nas dzis paskudna pogoda .... leje jak nie wiem a musze wyjsc z domu z malym :szok: bo do dzis mam rate :wściekła/y: i chcac nie chcac bede musiala nas taszczyc w taka pogode ... :dry:
maly wczoraj poszedl po 21 spac i wstal dopiero po 6 wiec dalam mu mleka i spalismy do po 8 :-D a ja z m poszlismy spac dopiero o 23:30 :baffled: on teraz w robocie na rano a ja zaraz musze isc m yc glowe i sie ubierac bo zajsc trzeba za ta splata :dry:

joe alex - kobitko Ty to masz sny ze hohho :-D no ale dobrze ze jest upragniona @ :tak:;-)
atra - no i Wy bedziecie miec choinke - ale pochwalicie sie nam - zdjecie potem zapodaj :tak:

milego dzionka zycze :rofl2:

Anaconda, strasznie mi przykro, głównie ze względu na malutką:no:.
Mam nadzieję, że szybciutko wam przejdzie. Pogoda też sprzyja różnym paskudztwom. Kurujcie się dziewczyny:tak:.
Zdrówka, zdrówka, zdrówka dla lubelskich kobietek...:tak::-D

witam
u nas zabijaja rybki - auc :no: ja siedze na kompie a moi chlopcy nawzajem sie usypiaja :tak:
anaconda - oj wracajcie do zdroweczka zeby Swieta byly zdrowe ... :tak: buuuuziam Was :-D
joe alex - wlasnie to mnie normalnie dobija :wściekła/y: ale co zrobic - trza placic :dry:

tak sie zastanawiam czy wogole na Swieta sypnie sniegiem ale nic sie na to nie zapowiada a Sewcio po choinke sanki dostanie i chyba w tym roczku sobie nie pojezdzi :dry:

Witam po dłuuugiej nieobecności:-(,moje małe zdrowe:-),praca kończy się pisać:rofl2: i mam nadzieję w styczniu się obronić:tak:.Tulaski na święta.
:-):-):-):-):-):-):-):-) Chyba myślami Cię ściągnęłam, bo przed chwilką na zamkniętym pytałam o Ciebie :tak::-):-):-). Mam nadzieję, że na stałe wróciłaś :-):-):-).

reklama
Do góry